Icerige atla
Extraloob

Futbol şiddettir ! Futbol adam "BIÇAKLAMAKTIR" (!)

· 5 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
http://www.facebook.com/photo.php?v=502 ... =2&theater

Önceki gün boğazı yırtılana kadar bu besteyi söyleyen fenerbahçeliler, bugünlerde zırıl zırıl ağlıyor. Yanlış anlaışmak istemem, çok üzüldüm cidden Allah rahmet eylesin. Yapılan doğru değil.

Fakat olayın şu yönü var, ölüm şaka değil tamam. 1 Fenerbahçeli öldü, medya çalkalandı, ülke ayağa kalktı. Reyhanlı'da 200'den fazla ölü vatandaşımız var. O kadar çabuk unuttuk ki..
Special thx to Flexi
5 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
turkiyede hayvanlarin sayisi oldukca fazla.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
turkiyede hayvanlarin sayisi oldukca fazla.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

hayvan sifatini bile yakistirmam bazilarina, hayvanlara yazik.
.NET
.NET ⭐ 19y
reyhanli icin haber yapmak yasaklandi bosbakan tarafindan. Bir gazeteci 8 yil ile yargilaniyor net olu rakami verdigi icin. Yazik..
Oyle tvlerde gozuktugu gibi muazzam degil Reyhanli. Tvde herkes binalarda takiliyor falan yok oyle bir sey. Youtubea reyhanli yasak videolar yazin izleyin. Insanlar yanik icerisinde her yerde kopuk el kol var. Yazik valla. Haydi Tukiyem oy vermeye devam sonucta paz
arliga oturuyoruz. Belki de oturmadan once son sakamiz yapalim dediler.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Ben de izledim videoları dün gece, gözyaşlarıma hakim olamadım. Ciddi şekilde insanlık dramı, yani Türkiye'nin bu duruma düşmesi. Olayın istanbulda gram konuşulmaması. 200'den fazla ölü var yahu bu nasıl olur, buna nasıl müsaade edilir akıl alacak iş değil.
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: