Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #1 adamlar ne nickler almışlar gördükçe kahkaha atıyorum şu yaratıcılığımıza hayranım ya aahahahaaa 😁 😈 😆 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #2 şu yaratıcılığımıza hayranım ya bu görüşe katılıyorum harbiden bizim millet çok yaratıcı 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #3 wcanfootball 😜 Naptın icf'ye mi başladın ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 16 yil once #4 I Love This Game ❤️ 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #5 wcanfootball 😜 Naptın icf'ye mi başladın ^^yamacıma gel bromance 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xenas ⭐ 19y 16 yil once #6 icf ye başladıysanız bende varım :p Nankatsu FC nin yetiştirdiği elemanların biride benim:P TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #7 icf'ye bende üyeydim ttnet oyun üyeliğim de olduğu için kaleci olabiliyordum ama hala duruyormu bilmiyorum 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil