İyi günler.Arkadaşlar Fun Club başkanlarının anket yetkisi,kilit gibi yetkilerinin olması gerektiğini düşünüyorum.Özellikle anket yetkisi çok işimize yarayacağını sanıyorum.Bölümle ilgili açılabilecek çok güzel anketler olacak bu sayede.Ayrıca Örneğin:GS Fun Club bölümünde Ayın Avatarı,Ayın imzası,Ayın userı gibi seçimler yapmamızda da yardımcı olacak.Bu gibi ve daha fazla yenilikler için bu yetkilerin verilmesini rica ediyorum... 😉
Fun Club için bir öneri...
· 25 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
saçma :!!&%&!
Ne yani yenilik yapmak saçmamı anket açmak saçmamı sen öyle diyorsan öyledir. 😆 Pek dikkate almıyorum senin yorumu zaten 😜
Çok Mantıkla Bence 😄
Ne yani yenilik yapmak saçmamı anket açmak saçmamı sen öyle diyorsan öyledir. 😆 Pek dikkate almıyorum senin yorumu zaten :P
tamam ankete bişi demiyorum ama dierleri saçma onun yerine git mod başvurusnda bulun...
Ne yani yenilik yapmak saçmamı anket açmak saçmamı sen öyle diyorsan öyledir. 😆 Pek dikkate almıyorum senin yorumu zaten :P
tamam ankete bişi demiyorum ama dierleri saçma onun yerine git mod başvurusnda bulun...
Arkadaşım ben kendim içinmi istiyorum ben Fun Club için istiyorum dediğin gibi gider mod isteğinde bulunurdum... 😉
Arkadaşım ben kendim içinmi istiyorum ben Fun Club için istiyorum dediğin gibi gider mod isteğinde bulunurdum... ;)
bana saçma geldi neyse sana kolay gelsin.. 🍿
Sana herşey saçma zaten 😁
hemen hallediliyor.
hemen hallediliyor.
Aynı sorun bendede var 😊 Bekliyorum.
Ps : Eklenmiştir teşekkür ederim. Extraloo.com 😘
😎
Hayırlı olsun 😊
eskiden rock metal fanda üyelerinde yetkisi vardı ama şuan başkanın bile yok galiba 🙄
eskiden rock metal fanda üyelerinde yetkisi vardı ama şuan başkanın bile yok galiba 🙄
Evet 😜
artık var.
artık var.
Hehehe 👍 🙏
artık var.
Hehehe 👍 🙏
dikkat ettimde 6S fan sayfası çok hareketli bizim başkan kim bir ifadesini alayım onun ☕
B
Bobby_Clark
⭐ 17y
artık var.
Hehehe 👍 🙏
dikkat ettimde 6S fan sayfası çok hareketli bizim başkan kim bir ifadesini alayım onun ☕
maserati
OMG.
B
Bobby_Clark
⭐ 17y
bi de bizim için seçelim başkan.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap