Icerige atla
Extraloob

Fun Club için bir öneri...

· 25 Yanıt · 2.4K görüntüleme
I
IronyOfFate OP ⭐ 17y
İyi günler.Arkadaşlar Fun Club başkanlarının anket yetkisi,kilit gibi yetkilerinin olması gerektiğini düşünüyorum.Özellikle anket yetkisi çok işimize yarayacağını sanıyorum.Bölümle ilgili açılabilecek çok güzel anketler olacak bu sayede.Ayrıca Örneğin:GS Fun Club bölümünde Ayın Avatarı,Ayın imzası,Ayın userı gibi seçimler yapmamızda da yardımcı olacak.Bu gibi ve daha fazla yenilikler için bu yetkilerin verilmesini rica ediyorum... 😉
25 Yanıt
A
Anthem ⭐ 18y
saçma :!!&%&!
I
IronyOfFate OP ⭐ 17y

Ne yani yenilik yapmak saçmamı anket açmak saçmamı sen öyle diyorsan öyledir. 😆 Pek dikkate almıyorum senin yorumu zaten 😜
M
Metover ⭐ 18y
Çok Mantıkla Bence 😄
A
Anthem ⭐ 18y

Ne yani yenilik yapmak saçmamı anket açmak saçmamı sen öyle diyorsan öyledir. 😆 Pek dikkate almıyorum senin yorumu zaten :P

tamam ankete bişi demiyorum ama dierleri saçma onun yerine git mod başvurusnda bulun...
I
IronyOfFate OP ⭐ 17y

Ne yani yenilik yapmak saçmamı anket açmak saçmamı sen öyle diyorsan öyledir. 😆 Pek dikkate almıyorum senin yorumu zaten :P

tamam ankete bişi demiyorum ama dierleri saçma onun yerine git mod başvurusnda bulun...

Arkadaşım ben kendim içinmi istiyorum ben Fun Club için istiyorum dediğin gibi gider mod isteğinde bulunurdum... 😉
A
Anthem ⭐ 18y

Arkadaşım ben kendim içinmi istiyorum ben Fun Club için istiyorum dediğin gibi gider mod isteğinde bulunurdum... ;)

bana saçma geldi neyse sana kolay gelsin.. 🍿
I
IronyOfFate OP ⭐ 17y
Sana herşey saçma zaten 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hemen hallediliyor.
P
Prisoners ⭐ 18y
hemen hallediliyor.

Aynı sorun bendede var 😊 Bekliyorum.

Ps : Eklenmiştir teşekkür ederim. Extraloo.com 😘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
😎
B
BaSoryong ⭐ 18y
Hayırlı olsun 😊
K
Kobe ⭐ 19y
eskiden rock metal fanda üyelerinde yetkisi vardı ama şuan başkanın bile yok galiba 🙄
I
IronyOfFate OP ⭐ 17y
eskiden rock metal fanda üyelerinde yetkisi vardı ama şuan başkanın bile yok galiba 🙄

Evet 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
artık var.
I
IronyOfFate OP ⭐ 17y
artık var.

Hehehe 👍 🙏
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
artık var.

Hehehe 👍 🙏

dikkat ettimde 6S fan sayfası çok hareketli bizim başkan kim bir ifadesini alayım onun ☕
B
artık var.

Hehehe 👍 🙏

dikkat ettimde 6S fan sayfası çok hareketli bizim başkan kim bir ifadesini alayım onun ☕

maserati
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
OMG.
B
bi de bizim için seçelim başkan.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: