Icerige atla
Extraloob

[FuLLStrNuker]killed Lord Yarkan From Taklamakan

· 27 Replies · 2.4K views
27 Replies
H
HosenberG ⭐ 19y
tbrikler ne diyim kısmet bize !!! bide isim dehsetmis yaw o nasıl oluyo full str nuker bi rehber yapta bizde ögrenelim! Twisted Evil
L
LeopaR OP ⭐ 19y

tbrikler ne diyim kısmet bize !!! bide isim dehsetmis yaw o nasıl oluyo full str nuker bi rehber yapta bizde ögrenelim! Twisted Evil

hehe gusel oluyor 😊 ben bu ismi koydum baktım herkes yan sanayilerini cıkardı baska serverlarda fullstrnuker die char acıp duruyorlar. böle özenti görmedim.
tşkler bu arada ıns kesersiniz. rehberi yok hybirdüm 5 item de str yok onlara basıcam ve 2-3 tane itemim de int eksigi war onları tamamladım mı 11.5k hp 20k mp olcek 😊
sanki full int gibi olcek Razz
R
RollsRoyce ⭐ 19y

hehe gusel oluyor 😊 ben bu ismi koydum baktım herkes yan sanayilerini cıkardı baska serverlarda fullstrnuker die char acıp duruyorlar. böle özenti görmedim.
tşkler bu arada ıns kesersiniz. rehberi yok hybirdüm 5 item de str yok onlara basıcam ve 2-3 tane itemim de int eksigi war onları tamamladım mı 11.5k hp 20k mp olcek 😊

11,5k ve 20k olması imkansız kardesim olmucak öle hp ve mp
H
HosenberG ⭐ 19y

aa gercekten senin hp cok düsük arkadasım full int nuker 11k canı var kaca kac hybirdsin?
_
tbrkx.İsim dehşet Twisted Evil
L
LeopaR OP ⭐ 19y

11,5k ve 20k olması imkansız kardesim olmucak öle hp ve mp

Bi itemlerimi tamamlııyım görürüs 😊
M
MakmeN ⭐ 19y
charin ismini cok sevdim 7yaw tebrikelr
L
LeopaR OP ⭐ 19y
cok thank you 😊 nickm cok quseldir övmek gibi olmasın Razz
4
FullStrNuker helal 😊
T
The_Crims ⭐ 19y
benm nickimde guzel ki hıh Very Happy
D
DeepdarK ⭐ 19y
yanlız nick süper he
H
HosenberG ⭐ 19y

benm nickimde guzel ki hıh Very Happy

senin carın serverin en saglam carı olsa o nickle satamassın diyiyim Twisted Evil Twisted Evil
L
LeopaR OP ⭐ 19y
Very Happy saolun arkadaslar Razz
F
ffearless ⭐ 19y
tebrikler Twisted Evil

ben NigtHawk
N
puhahaha lord yarkandan choq ismiyle ilgilendim süper bi isim tebrikler saygılar
L
LeopaR OP ⭐ 19y

tebrikler Twisted Evil

ben NigtHawk

Tsk ederım NightHawk walla Alexander'ı özlemişim. her şeyini. Arkadaslarımı eski dostlarımı , DUSMANLARIMI Razz cok özlemişim 😊
Bundan Sonra Yarkan Show Yapacam Razz
D
DaWixed ⭐ 19y
Arkadasım eger full intsen ve heuksal pasifin 800lv e getirmediysen hiç bir şekilde 11.5k hp olmaz.
Sana bu forumdan bir örnek vereyim.Full int heuksal acık Arrow RaPLeX Cool 11.3k canı var Wink
Bu arada Tebrikler Wink
L
LeopaR OP ⭐ 19y
@_UuR_

ben FuLL int'im Demedim ki Hybird'üm Ama Full int Görünümü oLucak 20k Mp 11.5k Hp oLcak tamamlayayım Görücüye Cıkarıcam Zaten.
Tşkler Bu Arada.
R
RaPLeX ⭐ 19y
20367mp benim full int mp'm 😊 Tamamlada görelim?

@_UuR_

ben FuLL int'im Demedim ki Hybird'üm Ama Full int Görünümü oLucak 20k Mp 11.5k Hp oLcak tamamlayayım Görücüye Cıkarıcam Zaten.
Tşkler Bu Arada.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: