-Resim Silinmiş.
Bu da Simdi Kestigim Yarkan.. Aynı Gunde 2 Yarkan..
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
[FuLLStrNuker]killed Lord Yarkan From Taklamakan
· 27 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
tbrikler ne diyim kısmet bize !!! bide isim dehsetmis yaw o nasıl oluyo full str nuker bi rehber yapta bizde ögrenelim! Twisted Evil
tbrikler ne diyim kısmet bize !!! bide isim dehsetmis yaw o nasıl oluyo full str nuker bi rehber yapta bizde ögrenelim! Twisted Evil
hehe gusel oluyor 😊 ben bu ismi koydum baktım herkes yan sanayilerini cıkardı baska serverlarda fullstrnuker die char acıp duruyorlar. böle özenti görmedim.
tşkler bu arada ıns kesersiniz. rehberi yok hybirdüm 5 item de str yok onlara basıcam ve 2-3 tane itemim de int eksigi war onları tamamladım mı 11.5k hp 20k mp olcek 😊
sanki full int gibi olcek Razz
R
RollsRoyce
⭐ 19y
hehe gusel oluyor 😊 ben bu ismi koydum baktım herkes yan sanayilerini cıkardı baska serverlarda fullstrnuker die char acıp duruyorlar. böle özenti görmedim.
tşkler bu arada ıns kesersiniz. rehberi yok hybirdüm 5 item de str yok onlara basıcam ve 2-3 tane itemim de int eksigi war onları tamamladım mı 11.5k hp 20k mp olcek 😊
11,5k ve 20k olması imkansız kardesim olmucak öle hp ve mp
aa gercekten senin hp cok düsük arkadasım full int nuker 11k canı var kaca kac hybirdsin?
_
_EvilAngel_
⭐ 19y
tbrkx.İsim dehşet Twisted Evil
11,5k ve 20k olması imkansız kardesim olmucak öle hp ve mp
Bi itemlerimi tamamlııyım görürüs 😊
charin ismini cok sevdim 7yaw tebrikelr
cok thank you 😊 nickm cok quseldir övmek gibi olmasın Razz
4
4Ever2Gether
⭐ 19y
FullStrNuker helal 😊
benm nickimde guzel ki hıh Very Happy
yanlız nick süper he
benm nickimde guzel ki hıh Very Happy
senin carın serverin en saglam carı olsa o nickle satamassın diyiyim Twisted Evil Twisted Evil
Very Happy saolun arkadaslar Razz
tebrikler Twisted Evil
ben NigtHawk
ben NigtHawk
N
NephilimAngel
⭐ 19y
puhahaha lord yarkandan choq ismiyle ilgilendim süper bi isim tebrikler saygılar
tebrikler Twisted Evil
ben NigtHawk
Tsk ederım NightHawk walla Alexander'ı özlemişim. her şeyini. Arkadaslarımı eski dostlarımı , DUSMANLARIMI Razz cok özlemişim 😊
Bundan Sonra Yarkan Show Yapacam Razz
Arkadasım eger full intsen ve heuksal pasifin 800lv e getirmediysen hiç bir şekilde 11.5k hp olmaz.
Sana bu forumdan bir örnek vereyim.Full int heuksal acık Arrow RaPLeX Cool 11.3k canı var Wink
Bu arada Tebrikler Wink
Sana bu forumdan bir örnek vereyim.Full int heuksal acık Arrow RaPLeX Cool 11.3k canı var Wink
Bu arada Tebrikler Wink
@_UuR_
ben FuLL int'im Demedim ki Hybird'üm Ama Full int Görünümü oLucak 20k Mp 11.5k Hp oLcak tamamlayayım Görücüye Cıkarıcam Zaten.
Tşkler Bu Arada.
ben FuLL int'im Demedim ki Hybird'üm Ama Full int Görünümü oLucak 20k Mp 11.5k Hp oLcak tamamlayayım Görücüye Cıkarıcam Zaten.
Tşkler Bu Arada.
20367mp benim full int mp'm 😊 Tamamlada görelim?
@_UuR_
Tşkler Bu Arada.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap