Icerige atla
Extraloob

Full Sun'a Az Kaldı ..!

· 110 Yanıt · 7.9K görüntüleme
C
cLonny OP ⭐ 18y

Emeğim ile buraya kadar geldim inşallah yakında full sun yapacağım 🍺

Plutoda oynayan yüksek level arkadaşlar pro veya armor sun hands / head / foot düşürürlerse pm atları yeterli 👍

Ps : Shoulder'i bugün aldım 😁
110 Yanıt
T
Truth ⭐ 18y
OMG o char nedir öyle.
M
McCappy ⭐ 18y

Plutoda oynayan yüksek level arkadaşlar pro veya armor sun hands / head / foot düşürürlerse pm atları yeterli 👍

full sun yapacam derken donla dolaşmada 😁

hayırlı olsun inş güzel günlerde kullanırsın 🍺
C
cLonny OP ⭐ 18y

full sun yapacam derken donla dolaşmada 😁

hayırlı olsun inş güzel günlerde kullanırsın 🍺

teşekkürler , biliyorum ne demek istedigini yeterince dikkat ediyorum ama olacağın önüne geçilmez:)
S
SilenTT ⭐ 19y
woww erdi abi dicek bişi yok 😄 force bozman kötü olmuş daha bi eziyodun adamları 😈
C
cLonny OP ⭐ 18y
woww erdi abi dicek bişi yok 😄 force bozman kötü olmuş daha bi eziyodun adamları 😈

cold'da güzel 😊 phy def şu an itibariyle 1855'e çıktı . Geçen gün pvp de 90lvl 2 glavier birde bowman ile 3 vs 1 yaptım , hatta 2 glavier zerkledi ama sonuç -> 1n3x won 😁
Zaten elimde sun +7 var , böylesi daha iyi 👍
U
usameavci ⭐ 18y
vayyy!! 1n3xorable pluto uniqe kralı bende plutodayım 42 lwl __MaSTeR___ üstüne sun düzmeye başlamışsın helal olsun sana!!!
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
OMG o char nedir öyle.
U
usameavci ⭐ 18y
plutoda hala full sun yok sen yapda bi full sunumuz olsun
C
cLonny OP ⭐ 18y
vayyy!! 1n3xorable pluto uniqe kralı bende plutodayım 42 lwl __MaSTeR___ üstüne sun düzmeye başlamışsın helal olsun sana!!!

sagolasın ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu char yatmaz yoksa yatıyor mu 😄 😜
S
Seppuku ⭐ 18y
Char süper ya. 😱 😄
L
awww muhteşem çar inş en yakın zamanda hedefine ulaşırsın.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Garment giysedin daha iyi olurdu bence.Wizardlar baya bi az vururdu 😜
B
Bloodia ⭐ 18y
Str charları zaten geçtim onlar kafa bile tutamıyordur sana ama int ler özellikle wizardlar zorluyordur heralde seni ? Bu arada hedefine ulaşıcağını düşünüyorum . 👍
S
Sniker ⭐ 19y
Hedefine ulaşırsın inşallah.Birşey sormak istiyorum oyuna ne kadarlık bir bütçe ayırdın bütün bunları yapmak için ?
C
cLonny OP ⭐ 18y
bu char yatmaz yoksa yatıyor mu 😄 :P

yatırabilen yok hacım 😁
C
cLonny OP ⭐ 18y
Str charları zaten geçtim onlar kafa bile tutamıyordur sana ama int ler özellikle wizardlar zorluyordur heralde seni ? Bu arada hedefine ulaşıcağını düşünüyorum . 👍

Hayır intler özellikle çok ezik geliyor bana , bloody fan + snow shield ile hiç birşey yapamıyorlar . Wizardlar zati nasıl bi tehlike yaratabilir , bless olmadan tek skill , bless ile max 6-7 skill :)
Hedefine ulaşırsın inşallah.Birşey sormak istiyorum oyuna ne kadarlık bir bütçe ayırdın bütün bunları yapmak için ?

Hiç bir şekilde gold satın almadım , sadece kafamı kullanarak oyunda para yapmasını öğrendim hepsi bu kadar :))

Bu arada yorumlar için teşekkür herkese 😘
C
cLonny OP ⭐ 18y
Garment giysedin daha iyi olurdu bence.Wizardlar baya bi az vururdu :P

Bence pro daha iyi , warrior ve roque build'leri hiç bir şey yapamıyor bana karşı . Chinese Str leri saymıyorum bile . Zaten int'lere karşıda snow shield + bloody fan strom var ve 35k+ hp ile gidiyorum pvp ye 😊
Z
Zeratul ⭐ 18y
omg ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: