Cogu Kişide Protector Full Sun Set war Ve kimse göstermedi göster dedigme rahmen biri stall a koydu... NPC itemi Kendileri basmıslar bazılarını...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Full Sun Set +9 Private
· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Bu private server silkroad kadar ağır mı * Mr. Green Mr. Green
500 küsür mb.
O
OneEyedJack
⭐ 19y
500 küsür mb.
Tmm sağoL
Yav beyler acayip özendim olmuyo giremiyorum ya hata veriyo Crying or Very sad Crying or Very sad
Private server. kahvekeyfi Tırtım.net
Amannnnn.İyismis +6 lar fln
Private server. kahvekeyfi Tırtım.net
+
Dandini.com Mr. Green
Private Servera doladım.com Very Happy bence ii değil yarın kapanır boşa gider kastıgımız
adamlar silk satıyo neden kapansınki senpara akısı olna biyeri kapatırmısın hayal kurmayın boşa buda devam eder hatta dahada iyileştirirler bu 10 kat fazla exp olayıda milleti doldurmak için olsa gerek
kimse yokken nasıl zevk alıyosunuz yav
str int bluelarıda 6 verio işe bak ya
Baslıgını Küçültürmüsn ❓
Sen Sremuyu Kastediyosun
+Başlıgını Kucult.Senın Forum Kurallarını Okuman Gerekiyo ?!!!!!!!
Sen Sremuyu Kastediyosun
+Başlıgını Kucult.Senın Forum Kurallarını Okuman Gerekiyo ?!!!!!!!
😁 Allah aşkına banan mı dedin eğer dediysen DELİKANLI gibi desene BEN FORUM KURALLARINI OKUDUM VE BİLİYORUM diye ???????????????
Forumdakilerin %98,9 u Eminim okumadan takılıyodur. Dün geldin açtırma agzımı bir anlık bosluguma gelmiştir büyük açmışımdır. Kac ay önceden beri uyarılmamış şimdi uyarılıyo anca farkediyom. Senin gidip karşındakina nasıl davranılmasını öğrenmen gerek ?!!!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
sun+12 SET +9sun bow +9 sun acc WTS 10DG +9 CH PRO SET & 10DG CH +12 SUN GLAVIE & 10DG +9 CH ACC SET Mysroda +9 sun glavie takas edilir sun +9 pro-garment set il ERİSDE SATILIK 97 WARRIOR CLERIC FULL SUN SET +12 SUN 2H ERİS'TE 100 LV FF SPEAR SUN SET +7+8 SUN WEAPON+9 EXP99.99 HUNTER JOPLU JOP SETLİ