Beyler Herkes
Lightning 90
Cold 90
Bicheon 90
Fire 30
Diyor.
Yoksa Boylemi Yapiyim
Fire 90
Lightining 90
Bicheon 90
Cold 30 ?
Full Int Sword Shieldim Level 90 Gelince Skilleri Nasil Yapi
· 16 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
kardes sımdıden sana n soylıyelımkı o zaman hakkımız n olcak 300 olmuycak sen 300 e endekslemıssın yanlıs konus bence zaman kaybı
Ok Kardes Hem Ozmn 300 Olsa Bile Skill Sifirlarim.
Bir nukeci icin cold asla 30 kalmamalı ben sana 2 teklif sunayım hangisi hosuna giderse o sekilde yapılandırsın charını....
1. Yapılandırma
BİCHEON :> 90
LYTG :> 90
COLD :> 90
FİRE :> 30
2. Yapılandırma
FİRE :> 90
BİCHEON :> 30
1. Yapılandırma
BİCHEON :> 90
FİRE :> 30
2. Yapılandırma
FİRE :> 90
BİCHEON :> 30
kardes sımdıden sana n soylıyelı**ı o zaman hakkımız n olcak 300 olmuycak sen 300 e endekslemıssın yanlıs konus bence zaman kaybı
Master Lv 300 Kalıcagından Emin Olabilirsin extraokk Bicheon u Acarsan Pvpde Yıkılmaz Olursun Ama Bicheon Yerine Fire Acarsan Unique Kesme Kralı Olursun Pvpde Cok Rahatlıkla Kesilirsin popcorn
Bicheon Lyting Cold 90
Fire 30
bicheon 90 yapmalısın bencede yoksa pvp de kesınlıkle strlere karsı sansın olmaz 73 kombosu zehrı verdıkden sonra atcan nuke normalde 6-9 k arasıysa 12 k atarsın bıcheon suz olmaz derım yatır batırsız coldsuzda olmaz derım snow shield olmadan ısın cok zor uzakdan bı bow tek crit atısıyle alır yoksa senı
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Allaha şükür nuker degilim amma buyuk dert yaw hangisini kapsan zarar
Str bow olupta force acanlar kral oalcak forceyi kapadım mı tamamdır 😊
Str bow olupta force acanlar kral oalcak forceyi kapadım mı tamamdır 😊
Beyler Eminmisiniz? 300'de Kalcagindan?
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Beyler Eminmisiniz? 300'de Kalcagindan?
evet Hatta Son kararımız
en iyisi birisi ksrodan bi ss bulup mastery Koysun Boylece sorun hallolmuş olur
Fire 90
Lightining 90
Bicheon 90
Cold 30 ? extraokk
Lightining 90
Bicheon 90
Cold 30 ? extraokk
Fire 90
Lightining 90
Bicheon 90
Cold 30 ? extraokk
peki böyle bir yapılandırma karsında ne giymeyi düsünüyorsun canım kardesim
Ligthining 90 -->Imbue lightining olacak, ayrıca Bird Thunderbolt(4. nuke) da gelecek.
Cold 90 --> Defans.... (1 tane nuke eklenecek,Snow shield % 53 gibi bi değere sahip olacak.)
Bicheon 90 --> Defans+atak...(Ironwall shield,yatır/batır skillerine 1er tane daha eklenecek.Ayrıca yeni bi skill serisi gelecek ama ne işe yaradığını araştırmadım Neutral )
Kalan 30'u bence boşuna harcama.
30Fire açsan neye faydası olacak
30 force açsan neye faydası olacak?
30 heuksal açsan 300-500 can için değmez...
Cold 90 --> Defans.... (1 tane nuke eklenecek,Snow shield % 53 gibi bi değere sahip olacak.)
Bicheon 90 --> Defans+atak...(Ironwall shield,yatır/batır skillerine 1er tane daha eklenecek.Ayrıca yeni bi skill serisi gelecek ama ne işe yaradığını araştırmadım Neutral )
Beyler Herkes
Lightning 90
Cold 90
Bicheon 90
Fire 30
Diyor.
Yoksa Boylemi Yapiyim
Fire 90
Lightining 90
Bicheon 90
Cold 30 ?
Lvl 31 ve bunu düşünmek için cok erken senın için dostum tek gercek bu cok erken Mr. Green
90cold 90light 90bicheon fire a werme bile 30 fire bi ise yaramaz ve garment sart cunku magical defansiziniz oolmucak bu yuzden garment sart phy defans cols la gelio zaten ve bicheonda phy defasn werio bu yuzden garment giymeli ve 90cold light bicheon olmali fire werilmemeli gereksiz cunku 30 fire i yapcanda napcan nolcak ve bende strler fire accagi icn colda wermicekler strlerinde armor giymesi lazim olcak iice deiscek oyun tabi bu glavie iicn gerekli cunku spearin cok kral bi magical defansi olcakoyun tersine doncek blader garment giycek cunku shieldin phy defansi olcak int spear da armor giycek cunku spearin magical defansi olcak oyun iice deiscek
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Ligthining 90 -->Imbue lightining olacak, ayrıca Bird Thunderbolt(4. nuke) da gelecek.
Ademe Katılıyom Pvp Yaparım Savaşlara girerim diyosan cold + Bicheon 90 olsun yok ben sadece kasarım hiç savaşmam diyosan ( Shocked ) Light + fire + cold 90 olsun
Fire 90
Lightining 90
Bicheon 90
Cold 30
burada cold un hicbir onemi olmayacak yerinizde olsam pacheon acar pasifi 3 e getirir attacki artiririm Wink
Lightining 90
Bicheon 90
Cold 30
burada cold un hicbir onemi olmayacak yerinizde olsam pacheon acar pasifi 3 e getirir attacki artiririm Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap