Icerige atla
Extraloob

full client lazım 1.309

· 11 Yanıt · 2.5K görüntüleme
U
uurll OP ⭐ 19y
biri rapidshare veya hotfile upload edebilir mi? sitedeki downloader 3-4 günde indiriyo çok sinirim bozuldu ya :S , benimki 303te kaldı , manual patch 304 içinmiş :S
11 Yanıt
F
forge1907 ⭐ 16y
dostum aynı durumdayım bende banada lazım bulabıldıysen soyle 😄 pls
U
uurll OP ⭐ 19y
dostum aynı durumdayım bende banada lazım bulabıldıysen soyle 😄 pls

bulamadım ya :S
A
Apt ⭐ 18y
silkroad sitesinden indirilen p2p ile resmen internetin içine ediyo,insan bi alternatif indirme linkleri koyar,gamershell,cnet ten falan...
U
uurll OP ⭐ 19y
silkroad sitesinden indirilen p2p ile resmen internetin içine ediyo,insan bi alternatif indirme linkleri koyar,gamershell,cnet ten falan...

aynen ya deli etti , indiren birisi upload etsede biz de ordan indirsek :S

ama bişey farkettim siteden indirilen p2p programı ekranda aktif olduğu zaman daha hızlı iniyo gibi :S yada belki batıl inanç olabilir ama system tray e attığım zaman , bi süre sonra aktif hale getirdiğimde 3-5 kb gösteriyo hızı , aktif halde biraz bekleyince yükseliyo hızı
E
eddie ⭐ 15y
ama bişey farkettim siteden indirilen p2p programı ekranda aktif olduğu zaman daha hızlı iniyo gibi :S yada belki batıl inanç olabilir ama system tray e attığım zaman , bi süre sonra aktif hale getirdiğimde 3-5 kb gösteriyo hızı , aktif halde biraz bekleyince yükseliyo hızı

batıl olmayabailir bende aynı şeyi gözlemledim 😊

rapidshare'de upload etmeye başladım fakat upload hızını bilirsiniz down gibi olmuyor 😊 bitince linki burada olacaktır. Birde şunu sorayım, rapid'de artık 1.5gb veya üzeri dosya konulabiliyormu? (çok uzun süredir kullanmıyordum)

Not: Upload eden başka arkadaşlar varsa onlarda koysunlar. işyerinden atıyorum ve buradaki internete pek güvenmiyorum, hem garanti olur hemde alternatif link olur.

.exe'ye bulaşan (Jeefo) virüs nedeniyle link kaldırılmıştır.
K
kara_mimik ⭐ 18y
arkadaşlar burdaysanız cvp verin.
C
cruoizei ⭐ 19y

batıl olmayabailir bende aynı şeyi gözlemledim 😊

rapidshare'de upload etmeye başladım fakat upload hızını bilirsiniz down gibi olmuyor 😊 bitince linki burada olacaktır. Birde şunu sorayım, rapid'de artık 1.5gb veya üzeri dosya konulabiliyormu? (çok uzun süredir kullanmıyordum)

Not: Upload eden başka arkadaşlar varsa onlarda koysunlar. işyerinden atıyorum ve buradaki internete pek güvenmiyorum, hem garanti olur hemde alternatif link olur.

alternatif indirme linki: https://rapidshare.com/files/794253439/SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_309_LEGEND_7.exe

BU VERMİŞ OLDUĞUNUZ LİNKTEKİ DOSYA VİRÜSLÜ LÜTFEN PAYLAŞIMINI DURDURUN. Jeefo.a adlı exe dosyalarına yayılan virüs bulunmakta. Bölümün admini konuyla ilgilenirse sevinirim..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: