Daha Oglen Forumu Gezdim..Konulara Cevap Yazmadım Sadece İmzamı Yenıledım...Bana Biri Niye Banlandıgımı Anlatabılır mı ? :evil:
fuem1907 Hesabımın Nicin Banlandıgını Ogrenmek Istıorum ?
· 36 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
up :x
S
Streetwise
⭐ 19y
Kimse boşyere banlanmaz konu içeriğini ufaltırmısın...
Ps:Belkide kurallara uymadığın için uzaklaştırılmışındır 😉
Ps:Belkide kurallara uymadığın için uzaklaştırılmışındır 😉
J
Jason Walker
⭐ 19y
Hırsızlığın her türlüsü bizim forumumuzda yasaktır.Yaptığımız hareket forumda disiplin de sağlar.Siteden uzaklaşmak isteyeni zorla tutacak halimiz yok.Efendi efendi durmazsan bu hesabında banlanacak.
Bende Neye Uymadıgımı Merak Ediorum ... Yetkili Biri Bakabılır mı ?
Bu konuya girmem bile yanlış ama yinede yazayım.
sana imzan konusunda o kadar uyarı yaptık, modlarımızdan birinin imzasını izinsiz bir biçimde çalmışsın, uyarıları dikkatte almamışsın.
gerçekten çok seve seve yardımcı olduğum biriydin ama ben bile uyarı yaptım, takmadın.
sana imzan konusunda o kadar uyarı yaptık, modlarımızdan birinin imzasını izinsiz bir biçimde çalmışsın, uyarıları dikkatte almamışsın.
gerçekten çok seve seve yardımcı olduğum biriydin ama ben bile uyarı yaptım, takmadın.
Hırsızlığın her türlüsü bizim forumumuzda yasaktır.Yaptığımız hareket forumda disiplin de sağlar.Siteden uzaklaşmak isteyeni zorla tutacak halimiz yok.Efendi efendi durmazsan bu hesabında banlanacak.
Ay Banlarsan Cok Dokunur ? 😆 Başka Account Alamam Sanki....Bu Siteyide İyice Yukseltmeyın Sankı SRO'Da Banlanıorum...Alt Tarafı Bi Site ... Sronun Onune Cıkarmaya Calışmayın Bu Siteyi ❗ ❗
bak koçumi kimse kimseyi öne çıkarmıyor, arkaya almıyor.
Uyarıları dikkate al, banlanme.
Kocum Derken Neyi Kastediorsun ?
J
Jason Walker
⭐ 19y
Ay Banlarsan Cok Dokunur ? 😆 Başka Account Alamam Sanki....Bu Siteyide İyice Yukseltmeyın Sankı SRO'Da Banlanıorum...Alt Tarafı Bi Site ... Sronun Onune Cıkarmaya Calışmayın Bu Siteyi ❗ ❗
Madem takmıyorsun bu siteyi banlıyorum.Nasılsa senin için sorun değil.Ama eminimki yeniden üye olup takılacaksın EXL forumlarında. 👍
Hahaha ne kadar yüzsüz oldugunu zaten baska hesap alırım derken belirtmissin.
J
Jason Walker
⭐ 19y
Kocum derken seni kastediyor. KOÇUM
Kocum derken seni kastediyor. KOÇUM
Tmm KOÇUM Anladımm 😈 😈
S
Streetwise
⭐ 19y
Yüzsüzsün KOÇUM 😜 :x
7 uyari almistin... Banlanmak icin gecikmistin bile...
7 uyari almistin... Banlanmak icin gecikmistin bile...
abi bence hesabı direk hastalık_hastası_v3 diye değiştirilmeli 😈 😎
Sitemizin üye sayısını coğaltmaktan başkar bir sey yapmıyorsun.
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
hah hiç yoktan 3 üye kazandırdın bize çok teşekkürler.Ayrıca yönetim hesap vermek zorunda değildir.Aklından çıkarma.
imzanın aynısını kullanmak hırsızlık mı oluyor? altına alıntı falan yazmak lazım heralde:)
ya adam imzanı taklit ediyorsa gurur duymanız gerekirken siz gidip adam banlıyorsunuz.
ya adam imzanı taklit ediyorsa gurur duymanız gerekirken siz gidip adam banlıyorsunuz.
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
imzanın aynısını kullanmak hırsızlık mı oluyor? altına alıntı falan yazmak lazım heralde:)
imza kullanmak ayrı sanırım konu çalıyormuş. 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap