Icerige atla
Extraloob

fuem1907 Hesabımın Nicin Banlandıgını Ogrenmek Istıorum ?

· 36 Yanıt · 2.1K görüntüleme
K
K1LL_M4CH1N3 OP ⭐ 18y
Daha Oglen Forumu Gezdim..Konulara Cevap Yazmadım Sadece İmzamı Yenıledım...Bana Biri Niye Banlandıgımı Anlatabılır mı ? :evil:
36 Yanıt
K
K1LL_M4CH1N3 OP ⭐ 18y
up :x
S
Streetwise ⭐ 19y
Kimse boşyere banlanmaz konu içeriğini ufaltırmısın...

Ps:Belkide kurallara uymadığın için uzaklaştırılmışındır 😉
J
Hırsızlığın her türlüsü bizim forumumuzda yasaktır.Yaptığımız hareket forumda disiplin de sağlar.Siteden uzaklaşmak isteyeni zorla tutacak halimiz yok.Efendi efendi durmazsan bu hesabında banlanacak.
K
K1LL_M4CH1N3 OP ⭐ 18y
Bende Neye Uymadıgımı Merak Ediorum ... Yetkili Biri Bakabılır mı ?
D
drotalion ⭐ 19y
Bu konuya girmem bile yanlış ama yinede yazayım.

sana imzan konusunda o kadar uyarı yaptık, modlarımızdan birinin imzasını izinsiz bir biçimde çalmışsın, uyarıları dikkatte almamışsın.

gerçekten çok seve seve yardımcı olduğum biriydin ama ben bile uyarı yaptım, takmadın.
K
K1LL_M4CH1N3 OP ⭐ 18y
Hırsızlığın her türlüsü bizim forumumuzda yasaktır.Yaptığımız hareket forumda disiplin de sağlar.Siteden uzaklaşmak isteyeni zorla tutacak halimiz yok.Efendi efendi durmazsan bu hesabında banlanacak.

Ay Banlarsan Cok Dokunur ? 😆 Başka Account Alamam Sanki....Bu Siteyide İyice Yukseltmeyın Sankı SRO'Da Banlanıorum...Alt Tarafı Bi Site ... Sronun Onune Cıkarmaya Calışmayın Bu Siteyi ❗ ❗
D
drotalion ⭐ 19y
bak koçumi kimse kimseyi öne çıkarmıyor, arkaya almıyor.

Uyarıları dikkate al, banlanme.
K
K1LL_M4CH1N3 OP ⭐ 18y

Kocum Derken Neyi Kastediorsun ?
J

Ay Banlarsan Cok Dokunur ? 😆 Başka Account Alamam Sanki....Bu Siteyide İyice Yukseltmeyın Sankı SRO'Da Banlanıorum...Alt Tarafı Bi Site ... Sronun Onune Cıkarmaya Calışmayın Bu Siteyi ❗ ❗

Madem takmıyorsun bu siteyi banlıyorum.Nasılsa senin için sorun değil.Ama eminimki yeniden üye olup takılacaksın EXL forumlarında. 👍
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Hahaha ne kadar yüzsüz oldugunu zaten baska hesap alırım derken belirtmissin.
J

Kocum derken seni kastediyor. KOÇUM
G
GuizA ⭐ 18y

Kocum derken seni kastediyor. KOÇUM

Tmm KOÇUM Anladımm 😈 😈
S
Streetwise ⭐ 19y
Yüzsüzsün KOÇUM 😜 :x
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
7 uyari almistin... Banlanmak icin gecikmistin bile...
M
Morwena ⭐ 19y
7 uyari almistin... Banlanmak icin gecikmistin bile...

abi bence hesabı direk hastalık_hastası_v3 diye değiştirilmeli 😈 😎
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Sitemizin üye sayısını coğaltmaktan başkar bir sey yapmıyorsun.
B
hah hiç yoktan 3 üye kazandırdın bize çok teşekkürler.Ayrıca yönetim hesap vermek zorunda değildir.Aklından çıkarma.
D
dj_volki ⭐ 19y
imzanın aynısını kullanmak hırsızlık mı oluyor? altına alıntı falan yazmak lazım heralde:)

ya adam imzanı taklit ediyorsa gurur duymanız gerekirken siz gidip adam banlıyorsunuz.
B
imzanın aynısını kullanmak hırsızlık mı oluyor? altına alıntı falan yazmak lazım heralde:)

ya adam imzanı taklit ediyorsa gurur duymanız gerekirken siz gidip adam banlıyorsunuz.

imza kullanmak ayrı sanırım konu çalıyormuş. 🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: