Icerige atla
Extraloob

Fringe | 12 Nisan | TNT

· 6 Yanıt · 2.5K görüntüleme
B
Buzzz OP ⭐ 18y
Fringe Fox kanalında yayınlanan bir bilimkurgu dizisidir. Dizinin yapımcıları J. J. Abrams, Alex Kurtzman ve Roberto Orci'dir. İlk olarak ABD'de 9 Eylül 2008 tarihinde yayımlanmıştır. FBI'nin dünya çapında gerçekleşen bir dizi açıklanamayan ve sıradışı olayları inceleyen, Boston, Massachusetts bazlı özel bir biriminin ve bu birimde görevli kişilerin başından geçenleri konu alır. 9 Eylül 2008'de ABD'de Fox'ta yayımlanmaya başlayan TV dizisi için 22 bölümlük ilk sezon Fox tarafından 1 Ekim 2008 tarihinde onaylanmıştır. Dizinin ikinci sezonu 17 Eylül 2009'da ABD'de yayınlanmaya başlanmıştır. Dizi 12 nisanda ihtibaren TNT TÜRKİYE de yayınlanacaktır(türkçe dublaj)

TV dizisinin adı dizide işlenilen sınır-bilim yani İngilizce özgün adıyla fringe scienceden gelmektedir.

Fringe 12 Nisan Pazartesi Saat 23.30 'da başlıyor..

Türkçe dublaj
6 Yanıt
M
auuuçç 😁 sınavdan 1 gün sonra 😆 Ya çok izlemek istiyordum bu diziyi, umarım unutmam o sınav sonrası heyecan yüzünden 😜 Teşekkürler paylaşım için. ❤️
A
Absence ⭐ 19y
İlk sezonu izledim ikinci sezonunda birazını umarım şu dublajı iyi yapmışlardır yoksa izlemicem lostta Jacke polatın dublajını yapmışlar yaa makara:
M
İlk sezonu izledim ikinci sezonunda birazını umarım şu dublajı iyi yapmışlardır yoksa izlemicem lostta Jacke polatın dublajını yapmışlar yaa makara:

bence yakışıyor Jakc'e. Ayrıca dünyada en iyi dublaj yapan ülkeler arasında ilk sıralarda yer alıyoruz. 😎
U
Uprising ⭐ 19y

bence yakışıyor Jakc'e. Ayrıca dünyada en iyi dublaj yapan ülkeler arasında ilk sıralarda yer alıyoruz. 8)

gene de bn altyazıyı tercih ederim bazı sesler çok alakasız summer2:
S
saladin ⭐ 15y
yok boyle dizi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: