Beyler çocuğun charı ; ev adresi ; görüntüsü vb. herşeyi elimde ve aynı mahalledeymişiz. Söyleyin bakalım..
Charını Soyayım mı.. Soymayayım mı..?
Hatırlatırım ;
1-) Wolke'nin sos +5 glaviesini çalmıştı
2-) Herkezi taxilerden atıp ana avrat küfretmişti
3-) Türklere küfretmişti uniq yüzünden
4-) Sövmediği Kimse Kalmadı..
Napayım..?
Friendly` is owned KinGLavie in ReaL Life..!
· 14 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Charın Son Hali 😄
Vallaha aslinda gel beni soy diyor ama kotuluge kotulukle karsilik verme. Bosa gunaha girme. Ver charinin ID ve PW sini. Lâkin sunu soylemeyi unutma: " Igneyi kendine, cuvaldizi baskasina batir. ". 😉
Ps: Ayrica benle yasit. Yani cocuk aklini dusunup ona gore karar ver. 13 yasinda olmasi gerek. Yani ben oyle biliyorum.
Ps: Ayrica benle yasit. Yani cocuk aklini dusunup ona gore karar ver. 13 yasinda olmasi gerek. Yani ben oyle biliyorum.
glavie'i al çaldığı kişiye geri ver . ^^
Glavie yok.
Evet çocuk 13 yaşında..Verdim şifreyi geri , bide tokatladım hafifçe..Söz verdi bidaha byle şeyler yapmıcağına..
Glavie yok.
Evet çocuk 13 yaşında..Verdim şifreyi geri , bide tokatladım hafifçe..Söz verdi bidaha byle şeyler yapmıcağına..
Dogru olani yapmissin.
![]()
Charın Son Hali :D
kaç seneLik ss bu ? 🙄
bugün çektim.
bugün çektim.
Bu gün mü çektin 😱 bu foto nerdeyse 2senelik belkide fazla neden dersen hunterlıgı takınca guild görünüyor bu da demekki legen 1kene çekilmiş bir foto yani çok eski 😗
bugün çektim.
Bu gün mü çektin 😱 bu foto nerdeyse 2senelik belkide fazla neden dersen hunterlıgı takınca guild görünüyor bu da demekki legen 1kene çekilmiş bir foto yani çok eski 😗
ECsro ☕
J
Jason Walker
⭐ 19y
Adaleti sağlamak sana düşmez dostum.
Adalet falan sağlamadım zaten , acıdım çocuğa. Verdim charını geri ; bu arada dediki : "Extraloob Ailesinden Çok Özür Diliyorum ; Birdaha Öyle Şeyler Yapmıyacağıma ve Sitede Düzgün Davranacağıma Dair Şerefim Üstüne Söz Veriyorum" dedi.. Bi Kez Affet'in Bakalım Çocuğu.. HaveKinqGLavie miş Account adı..
J
Jason Walker
⭐ 19y
Adalet falan sağlamadım zaten , acıdım çocuğa. Verdim charını geri ; bu arada dediki : "Extraloob Ailesinden Çok Özür Diliyorum ; Birdaha Öyle Şeyler Yapmıyacağıma ve Sitede Düzgün Davranacağıma Dair Şerefim Üstüne Söz Veriyorum" dedi.. Bi Kez Affet'in Bakalım Çocuğu.. HaveKinqGLavie miş Account adı..
En doğrusunu yapmışsın tebrik ederim.
😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap