Bir gün Temel,İtalyan ve Fransız fren testi yapıyorlarmış.İtalyan Ferrari ile duvara 1cm kala durmuş. İtalyan: Benim arabamda ABS var demiş.
Fransız Audi ile duvara 1mm kala durmuş. Fransız:Benim arabamda ASR var demiş.
Sonra Temel Doğan ile duvara geçirmiş.Temeli kan revan içinde arabadan çıkarmışlar. İtalyan ve Fransız:Senin arabanda hangi fren sistemi var demişler.
Temel:Benim arabada ASD (Anasını Satsan Durmaz)sistemi var demiş.
Fren Sistemi
· 15 Yanıt · 3.0K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Güzel fıkra ama sonu sanırım böyle Anasını s..sen durmaz 😁
😄
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
Güzel fıkra ama sonu sanırım böyle Anasını s..sen durmaz 😁
😄
berbat fıkralarına ne zaman son verecen
Koba yeter artık her fıkramda bir olumsuz cevap yetti be
Eleştirme biçimimize ve üslubumuza dikkat edelim. Kişinin fıkralarını beğenmiyorsanız girip okumak zorunda değilsiniz.
hatta bana diyordu toplu aç bir çoğumuz oraya girmeyiz herkezin fıkrasına aynı yorum iyide olsa kötü de olsa bunun yorumunu istemem
J
Journalist
⭐ 19y
farkettimde hep olumsuz yorumlar yapıyorsun bir konuyu beğenmediysen yorum yazmassın bu kadar basit post kasmak için birbirinizi kırmayın lütfen 😉
Sen ne zaman bu cocukca ve kirici yorumlarina son vericen?
S
SingleCleric
⭐ 19y
guzel bu fikrayi biliyordum ama çook eskiden diyeyim tekrar hatırlatman güzel oldu sağolasın nezaman o ASD aklıma gelse ayda yanyana görsem isteksiz olarak gülüyorum 😄
farkettimde hep olumsuz yorumlar yapıyorsun bir konuyu beğenmediysen yorum yazmassın bu kadar basit post kasmak için birbirinizi kırmayın lütfen 😉
Helal canım benim 😘 🍺 güzeldi bnce bu fıkra
Beğenen Beğeniyor Demın Arkadasın Yazdıgı Bır Fıkra Vardı
Temel Ters Yone Gırmıs Radyodakı Adam Bır Kısı Ters Yonde Degınce Temel Kendı Kendıne Ula Usagım 1 Kısı Degılkı Hepsı Ters Yonde Demıs
Sende Burdakı Gıbı Olmus Adam Emek Harcayıp Koyuyor Gulen Guluyor Gulmeyen Yorum Yazmıyor Veya 🙄 Bu Isaretı Koyuyor Ama Igrenc Berbat Kımse Demıyor Sen Fıkra Konusu Acta Gulmekten Kopart Bızı O Zaman Berbat Demeye Hakkın Olur 👋
SePPeKu ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘
Beğenen Beğeniyor Demın Arkadasın Yazdıgı Bır Fıkra Vardı
Temel Ters Yone Gırmıs Radyodakı Adam Bır Kısı Ters Yonde Degınce Temel Kendı Kendıne Ula Usagım 1 Kısı Degılkı Hepsı Ters Yonde Demıs
Sende Burdakı Gıbı Olmus Adam Emek Harcayıp Koyuyor Gulen Guluyor Gulmeyen Yorum Yazmıyor Veya 🙄 Bu Isaretı Koyuyor Ama Igrenc Berbat Kımse Demıyor Sen Fıkra Konusu Acta Gulmekten Kopart Bızı O Zaman Berbat Demeye Hakkın Olur 👋
SePPeKu ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 😘
:!!&%&!
Frestyle abi 😘
Herkes aynı şeyi diyor yazma artık bizimde paylaşmaya hakkımız yok mu ? :!!&%&!
guzel
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
EagleMc | Hileli Survival | Süt İnekleri Sistemi - XP Saklama Sistemi - Team Sistemi | ForeverMC.nitrado.net 1.7-1.8 Efsun Sistemi / Otosat / Rütbe Sistemi / Kredi Sistemi / Geri Döndük! Yeni Arkadaş Sistemi [Yeni PET Sistemi (Fellow pet)] Vebacraft Efsane Geri Döndü OpSkyblock Sunucusu|Sanal çiftlik|Çek sistemi|Nadirlik dereceli yumurtalar|Özel obsidyen sistemi|Metintaşı| JollySro 120CAP | Free Silk | JobCave Sistemi | Roc Kalp Kilit Sistemi | Free Premium|Pelerin Sistem