FreaKZ guiLdimiz aciLdi coktan guILd 600 % suan doLu herkez fuLL aktif kasiyor ...
guILdimiz lvl up oLucak az kaLdi 2 m paramiz eksik... ozamana kadar aLimLAr durduruLmustur..
lvl 2 oLunca acikLama yapicaz ve aLimLAra devam Cool
simdiLik görüsmek üzere Twisted Evil
FreakZ 3 cü gün Twisted Evil Cool
-Resim Silinmiş.
>>> FreakZ <<<
· 29 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
SElim gold botter kas derim
Bizim guildde bi adamın 5 tane var
lwl 11 adamlar 7k GP kastılar kişi başı =35k GP Very Happy
Bİde lwl 3 parası hazır adam guilddeki herekese 300k verdi
Başarılar
Bizim guildde bi adamın 5 tane var
lwl 11 adamlar 7k GP kastılar kişi başı =35k GP Very Happy
Bİde lwl 3 parası hazır adam guilddeki herekese 300k verdi
Başarılar
len selim helal olsun sana valla.
gerçi ben 5 günde guildi lvl 3 yapardım ama :::))))))))))))))))
Guilde gelecek arkadaşlar buraya yazsınlar Wink
Guilde gelecek arkadaşlar buraya yazsınlar Wink
ö.m bakarmısn
len selim helal olsun sana valla.
saoL^^
senin yoLundayiz ..
Persiada az sey ögrenmedik Cool extraokk
yarın eski grubumuz tekrar toplanıyor.SATURN e geliyoruz.
gerçi biraz geç oldu ezik kalacaz bu sefer ama büyük bir ihtimalle başlayacağız tekrar
OSKIJEN-_ACID-ASIT-NERWAGUS-SKELET-BigDik ve diğer arkadaşlarla birlikte.
gerçi biraz geç oldu ezik kalacaz bu sefer ama büyük bir ihtimalle başlayacağız tekrar
bnde daha şimdi açtım ver gelmek isterim sana Pm atıyorum oyunda Lib ama bottasın heralde extraokk Bn ___nP___
yarın eski grubumuz tekrar toplanıyor.SATURN e geliyoruz.
süper extraokk
başladık ama bu ne kalablık böle gene doldu çoluk çocuk
dc dc dc dc
dc dc dc dc
FreaKZ guiLdimiz aciLdi coktan guILd 600 % suan doLu herkez fuLL aktif kasiyor ...
guILdimiz lvl up oLucak az kaLdi 2 m paramiz eksik... ozamana kadar aLimLAr durduruLmustur..
lvl 2 oLunca acikLama yapicaz ve aLimLAra devam Cool
simdiLik görüsmek üzere Twisted Evil
10m goldlar satışa çıkmadı mı daha hemen bir gold alın bence geç kalmadan Wink
selim guild lvl atlayınca benide al az kaldı 24 olacam Twisted Evil
FreakZ guildi iş yapacak gibime geliyor ama iş liderde bitiyor bakalım neler olacak harbiden merak ettim.
bir de darkBORN var iki guild hadi hayırlısı extrabeer
bir de darkBORN var iki guild hadi hayırlısı extrabeer
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
bende saturn geçtim guildi 2 yaptığınıza buraya yada oyundan bana pm atabilirseniz sevinirim nick:HeaWeN
arkadslar ben gelemiyorum valla gelmek cok isterdim ama olmuyor işte. Gelseydim o serverda nasıl uniq keslirmş gosterirdim ama kader. Selim kardesim hayırlı olsun guildin inş 80-90lara kadar devam eder. Yalnız sen msne gelme senle hesaplascaz:P
bende gelemiorum sorunlar yuzunden ins yaza acidle yeni servera baslayacaz:P selim satun de basarılar... ben herculese devam ediom herkesi beklerim Mr. Green
insallaha anıl insallah bak metin abi ne dio biizm için sattınız bzi dio senle bana:D Metin abi budan sana sesleniyom sunun surasında yaza ne kaldı baharda bi basladıkmı yazın full set sosun 90 lvl cıkarız. Belkide sun deilde sos falan olucak gibime geliyo 70 gabındaki gibi. Bu sefer bambaska oluruz işte Very Happy
Valla apo ve anıl kardeşlerim.Ben gelmenizi çok istedim ve geleceksiniz diye herkese bildirdim.Ama dediğiniz gibi bu karar sizin ve saygı duyarım.Zaten bakmayın bizde kasıyoruz ama gerçektende hiç zevk alamıyorum.Böyle ne kadar devam ederim belli olmaz.
APO ANIL BEKLYIORUM IKINIZIN AZINA CARTLARIM HE Mr. Green
ya manyak herifLEr sILksizde kasiLir heLe bi geLin site aciLsin size aLmiyan eeem NOOB oLsun Mr. Green Twisted Evil
geLin bak sizede forumda 5 yiLdiz vericem Freak yapicam sizi ehuuhehuehuehu hmm
ya manyak herifLEr sILksizde kasiLir heLe bi geLin site aciLsin size aLmiyan eeem NOOB oLsun Mr. Green Twisted Evil
APO ANIL BEKLYIORUM IKINIZIN AZINA CARTLARIM HE Mr. Green
Ulen selim ulen selim o işi server acılmadan once yapacaktın ben server acılalı 5 gun olduktan sona bide silksiz bi charla basladıktan sona bi anlamı yok inş baska bi serverda olur bu soledigin
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap