Icerige atla
Extraloob

Fotoğraf böyle çekilir xD

· 45 Yanıt · 4.7K görüntüleme
E
EmmaW OP ⭐ 19y

Sitedeki hiç bir bursalı arkadaşım alınmasın 😊 önemli olan bu yaratıcılığı takdir etmek 😜
45 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Ahahaha süper 😆 😆
Special thx to Flexi
B
B7B ⭐ 16y
heheh 😆
S
Sunsrocu ⭐ 16y
süper yakalamış 😊
I
Inception ⭐ 18y
Çalıntı...
E
EmmaW OP ⭐ 19y
kendi çektiğimi iddaa etmedim zaten 😊
W
Warrison1 ⭐ 16y
😆
I
Inception ⭐ 18y
kendi çektiğimi iddaa etmedim zaten :)

Öyle değil be bro fikir çalıntı 😜
E
EmmaW OP ⭐ 19y
gslilermi yapmış ilk 😜
Y
yunus164 ⭐ 16y
hehe summer4:
L
eheheh evet siz bursaya gelince size öyle yapamayacağız çünkü çoğunuz oraya giremiycek 😜
L
Lemus ⭐ 18y
kljglkdfjgkl fikir güzel 😄
Kalkandelen
eheheh evet siz bursaya gelince size öyle yapamayacağız çünkü çoğunuz oraya giremiycek :P

Hani Bizdede Bir ÇARŞI Grubu Var 😜
I
Inception ⭐ 18y
gslilermi yapmış ilk :P

Orası muamma.Antifebe li biri yapmış ama hangi takımdandır bilemem.Ondan esinlenmiş arkadaş 🍿
R
Rochas ⭐ 16y
auahahah
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
zuahahahaa tam sıkıştırmışlar şaka gibi yaa makara:
E
EmmaW OP ⭐ 19y
eheheh evet siz bursaya gelince size öyle yapamayacağız çünkü çoğunuz oraya giremiycek :P

beşiktaş taraftarının o stada girememesinin tek bir nedeni olur oda o maça bjk taraftarını almamanız 😎
bu arada bursaspor taraftarınıda anlamış oluyoruz böylelikle nekadar ayıptır söylemesi geri kafalı oluşlarını hala bir futbol maçını savaş gibi görüyorsunuz 😊 bjk'yi düşman ilan ettiniz ama bilmediğiniz birşey var; beşiktaş taraftarı sizi kendine rakip olarak görmüyor görseydi ismi zaten chArshı olurdu 😊 (bkz: te"x"as)
L
Lemus ⭐ 18y

beşiktaş taraftarının o stada girememesinin tek bir nedeni olur oda o maça bjk taraftarını almamanız 😎
bu arada bursaspor taraftarınıda anlamış oluyoruz böylelikle nekadar ayıptır söylemesi geri kafalı oluşlarını hala bir futbol maçını savaş gibi görüyorsunuz 😊 bjk'yi düşman ilan ettiniz ama bilmediğiniz birşey var; beşiktaş taraftarı sizi kendine rakip olarak görmüyor görseydi ismi zaten chArshı olurdu 😊 (bkz: te"x"as)

İşte Beşiktaşlı 🍺
L

evet savaş olucak idda ediyorum.1600 kişi gittik biz,bende gittim.3 kişi yaralandı evet.bıçaklanan arkadaşımdı.geri kafayı bursadöneri yedikten sonra göreceksiniz 😊 40 yıl unutmazsınız.yaptığınız terbiyesizlik,bizde size terbiyesizliği göstereceğiz bişey olmaz ❤️
U
Uprising ⭐ 19y
😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: