Düşüncelerini konuşmalarını değiştiren harika bir duygu.
Forumda yetkili olmak
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
T
TitusPullo
⭐ 19y
Herkez demiştir. Ah bi d.mod olabilsem yetkilerim olsa...Ah bi mod olsam yetkilerim olsa...Ah bi G.mod olsam yetkilerim olsa demiştim ki en son onuda oldum. Şimdi önümde ki tek rutbe adminlik^^
hayallerimin içinde olan birşey 😜
ID(ego) tatmini
kendini sadrazam olarak görme
genelde bilgi için paylaşım değil rütbe için paylaşım yapan adamlar geliyo nedense
( Aman kimse alınmasın söz meclisten dışarı ) 🍿
kendini sadrazam olarak görme
genelde bilgi için paylaşım değil rütbe için paylaşım yapan adamlar geliyo nedense
( Aman kimse alınmasın söz meclisten dışarı ) 🍿
Toy luk zamanımızda benimde yetkili olabilmek için yaptığım paylasımlar oldu ne oldum ozamanlar hiç birşey olamadım ne zaman az ve öz paylaşım yaptım adam akıllı yorumlar yaptım her konuya yardım etmeye çalıştım gerekilen oldu yetkili olmak çok güzel bir duygu heleki böyle bir sitede düşünsenize Türkiye'nin en iyi silkroad sitesinde yetkilierde isminiz yazıyor kısacası muhteşem birşey.
bir çok kez modluk yaptım ve artık bu işten sıkıldığım hoş bir mevki
extraloobda sözlük yazarlığı modluktan daha hoş..
extraloobda sözlük yazarlığı modluktan daha hoş..
M
MassiveAttack
⭐ 19y
Forumda yetkisiz olmanın tam karşılığı..
üyeler kadar şanslı olamama,onlar gibi istediğini istediği yerde dile getirememe
özgür düşünceleri açığa vuramama
insanlara yardım edip,hakaret görme
......
......
T
Tarantella
⭐ 19y
asla hayallerimi süslememiştir..belki şu sivri dilimden belki de tembelligimdendir bilinmez..
açıkcası mevkim düşüncelerimin önüne geçmesin isterim hepsi bu 😊
o yüzden eksikligini çok da hissetmem.ama işleri zor allah için,saygı duyarım.
bir sözlük yazarı da olsam mod da olsam eger bi tuz tanesi kadar bilgi,paylaşım verebilmişsem foruma, ne mutlu bana..
açıkcası mevkim düşüncelerimin önüne geçmesin isterim hepsi bu 😊
o yüzden eksikligini çok da hissetmem.ama işleri zor allah için,saygı duyarım.
bir sözlük yazarı da olsam mod da olsam eger bi tuz tanesi kadar bilgi,paylaşım verebilmişsem foruma, ne mutlu bana..
işin en zor kısmı o kadar küfür etsinler sen tek kelime küfür etmeden mesajlarını düzenlet vb. bir sürü zorunluluk, lakin bir güzelliği var, yöneticisin.
bkz. Herkes basaramaz..
üyeler kadar şanslı olamama,onlar gibi istediğini istediği yerde dile getirememe
......
bi an bi yerde olmasan nerede modlar laflarının çıkması ve hakkında bunların modası geçti yenileri alınsın denmesi
pm kutunun dolması
msn isteyenlere kırmamak için msn kullanmıyorum demek zorunda kalmak.
.........
PM kutusunun yarım akıllılar tarafından küfürle doldurulması... ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Yetkili Biri Varm Forumda Konumu nasil Güncellerim anlatrmı? >Forumda en sevdiğiniz Yetkili< 8/8 gold pt 7 si 99. 100 olmak üzere 1 isi 104 olmak üzere fll İnt 6 sı nuke 2 si force 6 sunda vip var 1 aylık 12 dg legend rare set leri hazır.. Artık Şöhret Olmak Çok Kolay ((8 Fenerbahçeli olmak? [Herkes Bakmalı]