Icerige atla
Extraloob

Forumda kalbini kırdıklarım

· 28 Yanıt · 1.8K görüntüleme
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Hepinize sesleniyorum

Forumda bazen tartıştığımız , zamanla tersleştiğimiz arkadaşlarımız oldu . İlk olarak sözlerime başlamadan onlardan tek tek tek tek tek özür diliyorum , biliyorum bazı yaptığım hatalar çok saçma ve anlamsızdı. Fakat ilk olarak Macro , yani Mustafa abi'ye çok özür diliyorum ; çünkü eski sitede birlikteydik ve bende onunla kavga edip küfür yağdırmıştım , kusura bakma abim , özür dilerim. BestGirlEver , Fraude bu kişilerdende çok özür diliyorum ; eğer özürle olmayacak birşeyse , yani yapabileceğim başka birşey varsa , lütfen söylesinler. Dedim ya ; herkezden tek tek özür diliyorum , özellikle Mustafa abiden. Fakat ben BestGirlEver'e ne yaptığımı bilmiyorum.Kobe'de bana ters , nedenini anlamış değilim. Fakat dedim ya, bir kusurum varsa özür dostlarım , hepinizden tek tek özür diliyorum, ben bu sitede sakin , dostluk içinde gezinmek istiyorum.

Özür dilerim dostlar, barış elini uzatır , cevabı beklerim..
28 Yanıt
I
Mustafa abi küfür edilecek bir insan değildir ne yaptın sen^^
Ps:Funda (Abla) 'ya falan ne yaptığını bilmeden nasıl düşman oluyorsun anlamış değilim.
V
volkanka ⭐ 17y
Forumda takip ediyorum seni ciddi ciddi bu konuda dahil yazdıklarına hiç önem ve gereken özeni göstermiyorsun.
Forumdaki düşmanlarım diye konu başlığı mı olur?

Bu forumda kim kime düşman olabiliyor?Ne hakla?
Düşman oldu diyelim kim kimin ayağını kaydırabilir ?

Senden daha yapıcı şeyler bekliyorum.
Kendine çeki düzen ver.
...!
P
PHR34|< ⭐ 18y
Umarım Affederler Ama Biraz Zor Gibi mi Ne 😉
P
Prada ⭐ 19y
Ee be alper adamları düşmanım diye tanıtıp özür diliyorsun.. Forumda kalbini kırdıklarım de bari
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Mustafa abiyle görüştüm , aramızı tatlıya bağladık. 🍿

Forumda takip ediyorum seni ciddi ciddi bu konuda dahil yazdıklarına hiç önem ve gereken özeni göstermiyorsun.
Forumdaki düşmanlarım diye konu başlığı mı olur?

Bu forumda kim kime düşman olabiliyor?Ne hakla?
Düşman oldu diyelim kim kimin ayağını kaydırabilir ?

Senden daha yapıcı şeyler bekliyorum.
Kendine çeki düzen ver.
...!

Forumdaki düşmanlarım'ı değiştiriyorum, Forumdaki Arkadaşlarıma yazıyorum yapacağım. Dedim ya, aklım başıma geldi ve bugün bu topic'i açtım. Artık gereken özeni vermeye çalışacağım. 🍺
I
Ee be alper adamları düşmanım diye tanıtıp özür diliyorsun.. Forumda kalbini kırdıklarım de bari

Tam onu yazıcaktım.
Başlık zati işi zora sokuyor.
V
volkanka ⭐ 17y
En mantıklısı Prada nın dediğini yapman.
En iyi konu başlığını söylemiş sana.
B
Black Rain ⭐ 19y
🤔
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Başlık böyle daha güzel. 🙄
M
MrCrossover OP ⭐ 17y
Kalbini kırdıklarım yaptım 🙄
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Birde Adamları Düşmanlarına Ekleseymişin xD
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Zamana bırak. 😉

Spoiler
Birde Adamları Düşmanlarına Ekleseymişin xD

😁 😁 😁 😆 😆 😆 😆
O
os1 ⭐ 19y
Çook zor işin Alper.Mustafayı tanıyorsam seni biraz zor affeder.
M
MrCrossover OP ⭐ 17y

aramız iyileşti 😗
O
os1 ⭐ 19y

aramız iyileşti 😗

İyi zamanına denk gelmişsin Mustafanın 🤝
E
El Verano ⭐ 18y
Konu ve içeriği tamamen saçmalık.
M
Macro ⭐ 19y
Hayatımı bilmeyen birinin eşcinsel demeye varan küfürlerini pek de ciddiye almadım, sana senin gibi cevap vermemem de seviyemi korumamdandır. Seni affettim fakat sanmıyorum ki arkadaş olalım, bir işin düşerse her zaman buradayım 😘
A
Arcadia ⭐ 17y
Hayatımı bilmeyen birinin eşcinsel demeye varan küfürlerini pek de ciddiye almadım, sana senin gibi cevap vermemem de seviyemi korumamdandır. Seni affettim fakat sanmıyorum ki arkadaş olalım, bir işin düşerse her zaman buradayım 😘

🙏
S
Spare_ ⭐ 18y
Alper#24 geçmişi bir kenara bırak. Yeni bir sayfa aç ve kendini ispatla. Bir dahada pişman olacağın işler yapma olgun bir gençsin dostum. 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: