Icerige atla
Extraloob

Forumda En Nefret Ettiğiniz Kişi(ler) Kim(ler)?

· 21 Yanıt · 4.0K görüntüleme
P
Pennywise OP ⭐ 19y
topic i ben açtım ben başlıyorum,açık konuşun yalan cvp lar yazmayın kimden nefret ediyorsanız delikanlı gibi söyleyin Very Happy ha buarada tartışma vb. en ufak bi kıvılcımda acımam sıkarım topuğa bilen bilir o yüzden seviye eksilere düşmesin sakın Wink
nacru ve the_ilker(böyle bişeylerdi nicki tam hatırlamıyorum) bu iki evrimini tamamlayamamış insansı varlıktan nefret ediyorum extraokk
21 Yanıt
R
RollsRoyce ⭐ 19y
kimse
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bende kismeden nefret etmiyorum valla
P
Pennywise OP ⭐ 19y
kimseden nefret etmiyorsanız neden msj yazıyorsunuz Very Happy kimseden nefret etmeyen varsa kalabalık yapmasın,''en sevdiğiniz kişi kim'' topic ine girip herkesi seviyorum yazsın Very Happy
M
Metamorph ⭐ 19y
AnkaraLee diye birisi vardı bi car hırsızı işte ondan nefret ediyorum Evil or Very Mad
M
MoonLife ⭐ 19y
mune_gpka die biri var nefret ediyorum ondan adam gibi 1 tane topice mesaj yazmadı ve post kastı kastı 250 mesajı var simdi Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
S
SONBAHAR ⭐ 19y
bende botu denemeden linkini verenlerin hepsinden nefret ediyom Twisted Evil
L
LosCules ⭐ 19y
bu oyun adil olmas ki yetkili birinden nefret edersek banned olablürüz Laughing
T
Valla bana garezi olan birii varsa arkadan bilip iblmeden laf eden olursa alasını cvp olarak alır 😊
kimse ile bi alıp veremedigim yok ama nedense hakkımda laf eden çok yinede nefret ettiğim yok ama kıl oldugum var
ama en sevdigim 2 eleman var biri Ronin digeri Puniser 2 sinide çok ekiden beri bu forumda biliyom valla daha hiç yamuk yaptıklarını gormedim her zmnda saygıda kusursuzlar Ozellikle puniser şu yardım severliği süper bişi nası bişi kimseden bıkmıyo
L
Liu ⭐ 19y
Google[Bot] Twisted Evil Twisted Evil
B
Pennywise Twisted Evil Twisted Evil

Ps : Nacrudan nefret ediyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hastalık İnsan'dan nefret ediyorum anladınız siz onu anladınız Twisted Evil
D
dR.NooB ⭐ 19y

Google[Bot] Twisted Evil Twisted Evil

Zuahahah Laughing Güzeldi Mr. Green
U
Uykucu ⭐ 19y
The_İlker den nefret ediyorum
H
HosenberG ⭐ 19y
Gereksiz yere post kasıp eski konuları uplayan herkesten nefret ediyorum Evil or Very Mad
C
Caprice ⭐ 19y
Beni Sevmiyeni Bende Sevmem mucX
U
UNR3AL ⭐ 19y

Hastalık İnsan'dan nefret ediyorum anladınız siz onu anladınız Twisted Evil

bende ondan nefret ediyorum cünkü size zamanında iskence cektirtti... o yaptığını asla unutmam Mad
Hastalıklı İnsan = S..... idi dimi abi Twisted Evil Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
Nacru, theilker den nefret ediyorum. Bi de extraloob dan, hiç bi zaman teli açmıyor. Mr. Green
U
UNR3AL ⭐ 19y

Nacru, theilker den nefret ediyorum. Bi de extraloob dan, hiç bi zaman teli açmıyor. Mr. Green

muuauahahah Mr. Green gideyimmi topicten Mr. Green
N
Narqotic ⭐ 19y
Oipse ::D Very Happy:D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: