topic i ben açtım ben başlıyorum,açık konuşun yalan cvp lar yazmayın kimden nefret ediyorsanız delikanlı gibi söyleyin Very Happy ha buarada tartışma vb. en ufak bi kıvılcımda acımam sıkarım topuğa bilen bilir o yüzden seviye eksilere düşmesin sakın Wink
nacru ve the_ilker(böyle bişeylerdi nicki tam hatırlamıyorum) bu iki evrimini tamamlayamamış insansı varlıktan nefret ediyorum extraokk
Forumda En Nefret Ettiğiniz Kişi(ler) Kim(ler)?
· 21 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
kimse
bende kismeden nefret etmiyorum valla
kimseden nefret etmiyorsanız neden msj yazıyorsunuz Very Happy kimseden nefret etmeyen varsa kalabalık yapmasın,''en sevdiğiniz kişi kim'' topic ine girip herkesi seviyorum yazsın Very Happy
AnkaraLee diye birisi vardı bi car hırsızı işte ondan nefret ediyorum Evil or Very Mad
mune_gpka die biri var nefret ediyorum ondan adam gibi 1 tane topice mesaj yazmadı ve post kastı kastı 250 mesajı var simdi Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
bende botu denemeden linkini verenlerin hepsinden nefret ediyom Twisted Evil
bu oyun adil olmas ki yetkili birinden nefret edersek banned olablürüz Laughing
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Valla bana garezi olan birii varsa arkadan bilip iblmeden laf eden olursa alasını cvp olarak alır 😊
kimse ile bi alıp veremedigim yok ama nedense hakkımda laf eden çok yinede nefret ettiğim yok ama kıl oldugum var
ama en sevdigim 2 eleman var biri Ronin digeri Puniser 2 sinide çok ekiden beri bu forumda biliyom valla daha hiç yamuk yaptıklarını gormedim her zmnda saygıda kusursuzlar Ozellikle puniser şu yardım severliği süper bişi nası bişi kimseden bıkmıyo
kimse ile bi alıp veremedigim yok ama nedense hakkımda laf eden çok yinede nefret ettiğim yok ama kıl oldugum var
ama en sevdigim 2 eleman var biri Ronin digeri Puniser 2 sinide çok ekiden beri bu forumda biliyom valla daha hiç yamuk yaptıklarını gormedim her zmnda saygıda kusursuzlar Ozellikle puniser şu yardım severliği süper bişi nası bişi kimseden bıkmıyo
Google[Bot] Twisted Evil Twisted Evil
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Pennywise Twisted Evil Twisted Evil
Ps : Nacrudan nefret ediyorum
Ps : Nacrudan nefret ediyorum
Hastalık İnsan'dan nefret ediyorum anladınız siz onu anladınız Twisted Evil
Google[Bot] Twisted Evil Twisted Evil
Zuahahah Laughing Güzeldi Mr. Green
The_İlker den nefret ediyorum
Gereksiz yere post kasıp eski konuları uplayan herkesten nefret ediyorum Evil or Very Mad
Beni Sevmiyeni Bende Sevmem mucX
Hastalık İnsan'dan nefret ediyorum anladınız siz onu anladınız Twisted Evil
bende ondan nefret ediyorum cünkü size zamanında iskence cektirtti... o yaptığını asla unutmam Mad
Hastalıklı İnsan = S..... idi dimi abi Twisted Evil Mr. Green
Nacru, theilker den nefret ediyorum. Bi de extraloob dan, hiç bi zaman teli açmıyor. Mr. Green
Nacru, theilker den nefret ediyorum. Bi de extraloob dan, hiç bi zaman teli açmıyor. Mr. Green
muuauahahah Mr. Green gideyimmi topicten Mr. Green
Oipse ::D Very Happy:D:D
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap