Icerige atla
Extraloob

Forum Kayseri [Proje Videosu]

· 8 Yanıt · 1.4K görüntüleme
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
[facebook]cfs-ak-snc4/42114/579/424968833865_10063.mp4[/facebook]

http://www.facebook.com/kayserisporumuz#!/video/video.php?v=424968833865&ref=mf

* Şu an inşaat son hız devam ediyor yeri şehrin göbeğinde bilenler bilir yıkılan Atatürk Stadyumu yerine yapılıyor ne zaman biter muamma ama bitince kayserimiz çok güzel bi yer daha kazanmış olacak 👍
[ek #12654]
8 Yanıt
A
Ya Kayseri'den alâ memleket mi var be 😄 Az mı maça gittik o eski stada az mı kara borsadan bilet sattık ama yıkıldı nabalım yerine daha güzel birşey yapılıyo Özhaseki işini biliyo Kayseri 10-20 sene sonra megakent olabilir 😜
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y
Ya Kayseri'den alâ memleket mi var be 😄 Az mı maça gittik o eski stada az mı kara borsadan bilet sattık ama yıkıldı nabalım yerine daha güzel birşey yapılıyo Özhaseki işini biliyo Kayseri 10-20 sene sonra megakent olabilir :P

Özhaseki işi biliyorda o stadyumun arsası yok fiyatına satıldı onu da biliyor musun 🙄 Paha biçilemeyen bir arsaydı oysaki düşün.. Tamam epey bir yatırım alıyor şehir ama kaçak göçekte çok fazla 😁
[ek #12654]
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
forum serisi heyecanla devam ediyor desenize şunu sevdim ama artık diğer illerimiz de büyümeye başladı tabiki İstanbul karşısında hiçbir ili kaale almıyorum ama diğerlerinin ilerlemesi hoşuma gidiyor halen suyu-elektriği olmayan adı mezra diye geçen yerlerimiz mevcut summer7:
A
Ya Kayseri'den alâ memleket mi var be 😄 Az mı maça gittik o eski stada az mı kara borsadan bilet sattık ama yıkıldı nabalım yerine daha güzel birşey yapılıyo Özhaseki işini biliyo Kayseri 10-20 sene sonra megakent olabilir :P

Özhaseki işi biliyorda o stadyumun arsası yok fiyatına satıldı onu da biliyor musun 🙄 Paha biçilemeyen bir arsaydı oysaki düşün.. Tamam epey bir yatırım alıyor şehir ama kaçak göçekte çok fazla 😁

valla bilmiyodum kaçak göçek işini hacım xD o arsa benim olsa hayat boyu çalışmam ^^
forum serisi heyecanla devam ediyor desenize şunu sevdim ama artık diğer illerimiz de büyümeye başladı tabiki İstanbul karşısında hiçbir ili kaale almıyorum ama diğerlerinin ilerlemesi hoşuma gidiyor halen suyu-elektriği olmayan adı mezra diye geçen yerlerimiz mevcut summer7:

Bence istanbuldan sonra en büyük şehir Kayseri olacak bir gün 😄
H
hmzsnmz OP ⭐ 19y

Şöyle düşün bro istanbul sensin 70 küsür k post 😜 kayseri ben gelişiyor işte 20 k larda makara:
[ek #12654]
A

Şöyle düşün bro istanbul sensin 70 küsür k post 😜 kayseri ben gelişiyor işte 20 k larda makara:

Fazla söze gerek yok gibi summer6:
A
Hamza Abi sen kayserisin bende hürriyet senin post 20k benimki 1k xD

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: