Kullandıgnız forum phpbb ve siz imzayı silmişsiniz Embarassed
eğer forumu biz kendimiz yaptık ve kullanıyoruz diyorsanız ne ala fakat forum phpbb 2 turkcesini nerden kullandıgınızı yada kendiniz yapıp yapmadına karısamam ama phpbb imzasını kaldıramazsınız
Forum copyright Yazısı
· 10 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Peki.
biz yaparıs extraokk
Waah onu kaldırdık şimdi kimse bizim phpbb kullandığımızı anlamadı. Herkes vay kendi forumlarını yapmış dediler. Geçiniz bunları.. Razz
Waah onu kaldırdık şimdi kimse bizim phpbb kullandığımızı anlamadı. Herkes vay kendi forumlarını yapmış dediler. Geçiniz bunları.. Razz
Twisted Evil Mr. Green
_
___PaRDuS___
⭐ 19y
Evil or Very Mad Arrow Twisted Evil
J
Jason Walker
⭐ 19y
ahahhah doğru valla Very Happy zaten site phbbb 'nin orjinal temasını kullanıyor kabak gibi belli phbbb olduğu Very Happy
olurmu öyle şey yahu ben yaptım siteyi tospalar gibi uğraştım tema biraz subsilver kokuyor ama idare etces artık ihihihiii Twisted Evil Mr. Green
olurmu öyle şey yahu ben yaptım siteyi tospalar gibi uğraştım tema biraz subsilver kokuyor ama idare etces artık ihihihiii Twisted Evil Mr. Green
hazım valla çok şık site yapmışsın şekil yane Mr. Green Mr. Green
hazım valla çok şık site yapmışsın şekil yane Mr. Green Mr. Green
Classic and Adam gibi adamların Temasıda Adma gibi olur
en sevdigim yönü o donduran reklamların olmamasın aptallar her pos altına reklam koyuyorlar Mad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap