Icerige atla
Extraloob

Forum copyright Yazısı

· 10 Yanıt · 1.8K görüntüleme
M
MuZo OP ⭐ 19y
Kullandıgnız forum phpbb ve siz imzayı silmişsiniz Embarassed
eğer forumu biz kendimiz yaptık ve kullanıyoruz diyorsanız ne ala fakat forum phpbb 2 turkcesini nerden kullandıgınızı yada kendiniz yapıp yapmadına karısamam ama phpbb imzasını kaldıramazsınız
10 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Peki.
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
biz yaparıs extraokk
J
Jigsaw ⭐ 19y
Waah onu kaldırdık şimdi kimse bizim phpbb kullandığımızı anlamadı. Herkes vay kendi forumlarını yapmış dediler. Geçiniz bunları.. Razz
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Waah onu kaldırdık şimdi kimse bizim phpbb kullandığımızı anlamadı. Herkes vay kendi forumlarını yapmış dediler. Geçiniz bunları.. Razz

Twisted Evil Mr. Green
_
Evil or Very Mad Arrow Twisted Evil
J

ahahhah doğru valla Very Happy zaten site phbbb 'nin orjinal temasını kullanıyor kabak gibi belli phbbb olduğu Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
olurmu öyle şey yahu ben yaptım siteyi tospalar gibi uğraştım tema biraz subsilver kokuyor ama idare etces artık ihihihiii Twisted Evil Mr. Green
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

olurmu öyle şey yahu ben yaptım siteyi tospalar gibi uğraştım tema biraz subsilver kokuyor ama idare etces artık ihihihiii Twisted Evil Mr. Green

hazım valla çok şık site yapmışsın şekil yane Mr. Green Mr. Green
P
PsPasha ⭐ 19y

hazım valla çok şık site yapmışsın şekil yane Mr. Green Mr. Green

Classic and Adam gibi adamların Temasıda Adma gibi olur

en sevdigim yönü o donduran reklamların olmamasın aptallar her pos altına reklam koyuyorlar Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: