Icerige atla
Extraloob

Formula 1 2012 Multiplayer Oynamak

· 23 Yanıt · 10K görüntüleme
Temet Nosce
Temet Nosce OP ⭐ 17y

F1 tutkunları ile Multiplayer kapışabiliriz redface

Nasıl Yüklenir?
- Resim Silinmiş.

İlk olarak F1 2012 FLT dosyamızı indiriyoruz. (Torrent'i tercih etmeyenler için aşşağıya 6 partlık linkler verdim.)

Ardından Multiplayer Crack'imizi indiriyoruz ve oyunun içine atıyoruz.

Torrent istemeyenler için linkler..

- Resim Silinmiş.

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5
Part 6

Partlar uyumludur karışı indirebilirsiniz.

İyi eğlenceler. 🎭

Not : Bilgisayarınızda Steam olması gerekmektedir.
- Resim Silinmiş.
23 Yanıt
I
invaders ⭐ 18y
herkesi bekliyoruz. süper eğlencili oluyor
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Eskiden araba oyunlarını çok severek oynardım zaten çoğu bilir arabalara ilgim oldugunu fakat şimdi direksiyonsuz sarmıyor ya oynamıyorum 😄 Bu arada adam gibi direksiyon bilen varmı piyasada 750 liraya falan buldum ben anca istediğim ayarda olanı o da çok tabi böyle 350 ye falan kapasam süper olurdu
Temet Nosce
Temet Nosce OP ⭐ 17y
G27 ve Driving Force GT var. İkiside Logitech'in. G27 bin lira indirimlerle 750 falan anca oluyor. Force GT 450 lira oda indirimle 300 lira oluyor.

Aralarındaki farklar dersen G27 de ek olarak debriyaj ve 1 geri 6 ileri vitese sahip. Devir/vites göstergeleri var. Kalite olarak ikisi de çok kaliteli ve ikisinin de bence en önemli özelliği 900 derece dönebilen direksiyonlarının olması. Yani arabayla eş değer direksiyon.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Media marktta bayagi inceleme firsatim olmustu, insanin içi gidiyor..

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
G27 ve Driving Force GT var. İkiside Logitech'in. G27 bin lira indirimlerle 750 falan anca oluyor. Force GT 450 lira oda indirimle 300 lira oluyor.

Aralarındaki farklar dersen G27 de ek olarak debriyaj ve 1 geri 6 ileri vitese sahip. Devir/vites göstergeleri var. Kalite olarak ikisi de çok kaliteli ve ikisinin de bence en önemli özelliği 900 derece dönebilen direksiyonlarının olması. Yani arabayla eş değer direksiyon.

bro şimdi force gt yi denedim ben dediğin gibi 900 derece dönüyor ama araba hissi vermedi bana yani kötü değil ama 300 ona vereceğime 100 200 daha koyup araba hissi vereni alayım diyorum g27 yi denemedim ama direksiyon farkı yoksa bir işe yaramaz o fark bnm için.Mama mıdır momo mudur onu söylediler ama denemedim daha nasıldır bilmiyorum.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Çok hoş ya ben indiririm ama evde başlatsam bir haftaya iner birinin internetinden çalıp indirim kapışırız 😄
CreddyTitans
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çok hoş ya ben indiririm ama evde başlatsam bir haftaya iner birinin internetinden çalıp indirim kapışırız :D

Hihahaha benim taktik
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
İndirmeye başladım 15 hour falan diyor birde lol için öğlen vakti durdurum 2-3 güne anca iner:D
CreddyTitans
Bende aklıma geldikçe devam ettiriyorum torrentten inecek bakalım sabaha 😄
Temet Nosce
Temet Nosce OP ⭐ 17y
Partlardan indirmeniz daha yararlı olur torrentin seederleriyle uğraşmazsınız
CreddyTitans
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
Partlardan indirmeniz daha yararlı olur torrentin seederleriyle uğraşmazsınız

%75 iniyor bakalım gece oynarız inşallah 😊
CreddyTitans
Şuanda oynayacak varsa girebiliriz
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Nedense başlığı fifa 12 mp diye algıladım, o yüzden hiç iplemedim şimdi F1 olduğunu görüyorum 😄
CreddyTitans
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nedense başlığı fifa 12 mp diye algıladım, o yüzden hiç iplemedim şimdi F1 olduğunu görüyorum :D

İlk gördüğümde Football Menager 2012 sanmıştım 😄
M
Minecraft ⭐ 13y
indirdim bi deniyim bakim 😊
M
Minecraft ⭐ 13y
biri yardım edebilirmi oyun tam ekrandı bi aşağı attım widescreene döndü 😄 alt+enter yapınca tam ekran oluyomuş 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Görev yöneticisinden ekrani kapla de, oyuna sağ tıklayınız özelliklerden tam ekrani seç.
M
Minecraft ⭐ 13y
steam'ı indirdim uptade atıyo bitince oynarız inşallah multiplayer 😄
Collapse
Collapse ⭐ 16y
İndireyim bende bari 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: