Icerige atla
Extraloob

Format.

· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Arkadaşlar format atmaya başlayacağım zaman "CD'den ön yükleme yapmak için bir tuşa basın" penceresinde klavye işlemiyor.Yardımlarınızı bekliyorum 👴
Special thx to Flexi
9 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Arkadaşlar format atmaya başlayacağım zaman "CD'den ön yükleme yapmak için bir tuşa basın" penceresinde klavye işlemiyor.Yardımlarınızı bekliyorum 👴

Bir arkadaşın komşundan vs. Kablolu ( girişi usb olmayan ) bir klavye al tak çalışacak
J
Josephine ⭐ 17y
Çıkar tekrar tak 😎
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Çıkar tekrar tak 8)

Denemedim sanıyosun dimi fatih daral:
Special thx to Flexi
J
Josephine ⭐ 17y
Çıkar tekrar tak 8)

Denemedim sanıyosun dimi fatih daral:

Aparat bul yada usb çıkışlı olmayan bir klavye kullan. 😎
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y

Bir arkadaşın komşundan vs. Kablolu ( girişi usb olmayan ) bir klavye al tak çalışacak

Krallsınnnnn bendede aparat vardı zaten kaybolmuştu şimdi buldum denedim çalışıyor 🤘 🙏 🍺 🍺
Special thx to Flexi
G
Klavıenın Kablosunu Cıkart / Gerı Tak / Restart at Çalışacacktır.
I
Bu sorun usb klavyeden kaynaklanıo bios da bazen usb klayveyi görmüo. Eski tip klavye girişini kullanmalsınn
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Krallsınnnnn bendede aparat vardı zaten kaybolmuştu şimdi buldum denedim çalışıyor 🤘 🙏 🍺 🍺

😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: