Icerige atla
Extraloob

Force Bow'a ?

· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme
B
BaSoryong OP ⭐ 18y
Arkadaşlar FORCE 100 - FİRE 100 - PACHEON 100 olan bir chara sizce hangi set daha iyi olur ❓ ❓

Cevaplarınızı bekliyorum 🍿
12 Yanıt
F
FruitFly ⭐ 18y
Pro veya armor , ama ben pro derim 😜
M
Garment.İki sene kullandım bu buildi. Garmentten şaşma derim. Eğer maddi durumun iyiyse ekstradan pro sette dizmeni öneririm.
I
Garment..
S
Serj ⭐ 18y
Fire / Force Bower kullanıyorum ve kesinlikle protector giymenizi öneririm. Garment giyin diyenlere bi anlam veremiyorum , Fire'den mag defans alıcaz ee bizim phy defansımız nerden sağlanıcak protector giyerek bu açığı kapatıyoruz.
X
Xanthos ⭐ 19y
Kasarken %20 MP tasarrufu ve hız açısından Garment tavsiyemdir.

pvp yaparken rakibe göre kıyafet tercih etmek en mantıklısıdır.Kişisel tercihim +6 +7 pro set işini çok rahat görür. +5 Garment setinin de olması int bazlı karakterlere karşı avantaj sağlar.
M
Fire / Force Bower kullanıyorum ve kesinlikle protector giymenizi öneririm. Garment giyin diyenlere bi anlam veremiyorum , Fire'den mag defans alıcaz ee bizim phy defansımız nerden sağlanıcak protector giyerek bu açığı kapatıyoruz.

Str karakteriz gülüm. 😁
S
Serj ⭐ 18y
Str karakteriz diye phy defansımız hiç olmuyacakmı ?
M
Str karakteriz diye phy defansımız hiç olmuyacakmı ?

NPC garment giydirin demiyorum ki. 😜 Str bluelarınızı ve iç statlarınızı yüksek tutmanız yeterli. Fire Force Pacheona garment gider. 😎
F
Frequency ⭐ 18y
Pro 😗
K
KABARTAY ⭐ 16y
Garment...
D
Darwell ⭐ 19y
Prot.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: