Arkadaşlar FORCE 100 - FİRE 100 - PACHEON 100 olan bir chara sizce hangi set daha iyi olur ❓ ❓
Cevaplarınızı bekliyorum 🍿
Force Bow'a ?
· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Pro veya armor , ama ben pro derim 😜
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Garment.İki sene kullandım bu buildi. Garmentten şaşma derim. Eğer maddi durumun iyiyse ekstradan pro sette dizmeni öneririm.
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Garment..
Fire / Force Bower kullanıyorum ve kesinlikle protector giymenizi öneririm. Garment giyin diyenlere bi anlam veremiyorum , Fire'den mag defans alıcaz ee bizim phy defansımız nerden sağlanıcak protector giyerek bu açığı kapatıyoruz.
Kasarken %20 MP tasarrufu ve hız açısından Garment tavsiyemdir.
pvp yaparken rakibe göre kıyafet tercih etmek en mantıklısıdır.Kişisel tercihim +6 +7 pro set işini çok rahat görür. +5 Garment setinin de olması int bazlı karakterlere karşı avantaj sağlar.
pvp yaparken rakibe göre kıyafet tercih etmek en mantıklısıdır.Kişisel tercihim +6 +7 pro set işini çok rahat görür. +5 Garment setinin de olması int bazlı karakterlere karşı avantaj sağlar.
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Fire / Force Bower kullanıyorum ve kesinlikle protector giymenizi öneririm. Garment giyin diyenlere bi anlam veremiyorum , Fire'den mag defans alıcaz ee bizim phy defansımız nerden sağlanıcak protector giyerek bu açığı kapatıyoruz.
Str karakteriz gülüm. 😁
Str karakteriz diye phy defansımız hiç olmuyacakmı ?
M
Mike Shinoda
⭐ 19y
Str karakteriz diye phy defansımız hiç olmuyacakmı ?
NPC garment giydirin demiyorum ki. 😜 Str bluelarınızı ve iç statlarınızı yüksek tutmanız yeterli. Fire Force Pacheona garment gider. 😎
Pro 😗
Garment...
Prot.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap