sevemedim ben bunu yaa :S
Football Tycon , menejerlik yap kazan!
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
Uğraşanlar var ama Oynuyan kaç bin kişi var zaman ve uğraşmak lazım 😉
J
Journalist
⭐ 19y
Geçen yaz oynardım bunu ama iğrenç bir oyun değmez oynamaya hergün saat 5 te maçlar başlar 5:20 5:30 gibi site tekrar açılır maç başlamadan 5-10 dk önce pc başında olursanız ve yeteri kadarda t.direktör puanınız varsa kolayca kazanabilirsiniz maçları 🎭
J
Journalist
⭐ 19y
t.direktör puanınız varsa kolayca kazanabilirsiniz maçları 🎭
Alakasız. Puanla alakası yok yenmenin , taktik çalıştırıcaksın doğru 10 dakka kalsan yeterli fakat paylayaşayım dedim bende oynuyorum oyunu 1. olup exl adına PSP yada Laptop alcam inş. 🍺 🍺
t.direktör puanı olmadan maç öncesi casusluk-taktik değişimi vs. nasıl yapacaksın acaba 😁
Bakayım dedim girdim caglaspora 4 tane attim ciktim ^^ Dahada oynamam sacmalik bu oyun 😜
takim gucum 520 iken gucu 720 olan birine 4 tane atmam ^^ Hemde deplasmanda 😄 Ee boyle mac kazanilabiliyorsa takima antreman , oyuncu kasmaya ne gerek var
Al bugunde 5 tane atmışım. Taktik falan hicbisey yok oyunu actigim gibi hersey.
J
Journalist
⭐ 19y
Adamın oyuncuları full yaşlıdır. Girip 100 YTL'ye 37 yaşında 90 forvet almıştır. yenilmiştir..
oyuna yeni başladığın burdan belli oluyor ben bu oyunu 3-4 ay oynadım yaş ile performansın alakası yoktur 37 yaşında 90 lık kadrosu olan takım (eğer 90 lıkların hepsi kendi bölgesindeyse) 70 lik genç kadrosu olan takımı ipe dizer ayrıca önemli olan bölgelerindeki ilgili yetenekleridir + kondisyonda çok önemlidir ortalama kondisyonu 30 olan bir takım maçın 60. dakikasından sonra tamamen oyundan kopmuş demektirki sonuçlara bakılırsa böyle takımların kondisyon ortalaması yüksek takımlara karşı hep son dakikalarda gol yediğini görürsün menüden kondisyonu düşük oyuncuları aynı mevkide oynayan bir başka oyuncuyla değiştirmeye ayarla 60+ dan sonra
ps:30+ yaşındaki oyuncuların oynadıkları her maçta performans değerleri düşer bu yüzden pek tercih edilmez fakat kısa vade için etkili olabilir.
ps:daha uzun uzun anlatacaktımda yazmak zor geldi 😄
Casus yolluyorum adamın takım dizilişi benden 300 fazla adama 5 atiyorum 200 fazla olana 4 atiyorum 😄 Boşuna saçma demiyorum yani oyunun kurgusuna 😜
J
Journalist
⭐ 19y
Casus yolluyorum adamın takım dizilişi benden 300 fazla adama 5 atiyorum 200 fazla olana 4 atiyorum 😄 Boşuna saçma demiyorum yani oyunun kurgusuna :P
ahahaha gerçekten saçma bir oyun zamanında maç özetine bakıyorum benim adam 34. dakikada sakatlanmış 36. dakikada gol atmış 😆
sağol sevdim bunu 😊 ayrıca hergün mü maç oluyor yoksa haftada 1 mi?
ORtada maç falan yok ^^ Maçlar başladı sabırlı olun diyor. Senin maçtan sonra haberin oluyor maçın ne olduğundan 😜
J
joLLy jaRin
⭐ 17y
Aynen bu oyun bana çok saçma geldi maç oluyor maç bitince yendin yada yenildin diyor yani diyeceğim oynanmaz bu oyun.
hmm dün kaydolmuştum bugün bi baktım 3-1 yenilmişim 😄
S
ScorpioGlaive
⭐ 17y
Pert... ^^
ahuaua 3. maçımı yendim ^^ (2-1) 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Game of Crafts | Hile Yap, Gerçek Para Kazan!|Özel Launcher!| DİĞER FACTİONLARDAN TAMAMEN FARKLI TURKEPIN'DE ANLAŞMALI BANKALARDAN ÖDEME YAP %10 BONUS KAZAN Penny Bana İmza Yap Kampanyasına Katıl-Kazan :P 80 cap EMEK --PVP YAP SILK KAZAN - JOB SISTEM.. Dergilik indir, giriş yap, 1 GB interneti kazan