Icerige atla
Extraloob

Football Manager 2008[RIP]

· 15 Yanıt · 2.9K görüntüleme
15 Yanıt
T
TheOne ⭐ 19y
gzl paylaşım saol
U
Uykucu ⭐ 19y
çalışıyo mu denedin mi
S
SonSAHNE ⭐ 19y

çalışıyo mu denedin mi

ya bütün oyunları deneme gibi bi lüksumuz yok o yüzden sana ihtimallerle yanıt vereyim. Büyük ihtimal çalışıyordur Wink
B
bannedddd ⭐ 19y
Paylaşım yaparken linkleri kontrol etsek iyi olur. Örneğin %80 Türkçeleştirilmiş Yama linki bozuk. Wink

Bir de bu yamayı hangi site çıkarttı biliyorsan söyleyebilir misin? Çünkü Sigames'in Türkiye'de resmi tek bir sitesi var orası da şu an 2008 için Türkçe yamayı çıkarmadı. Başka siteler geçen senenin yamalarını o siteden çalıyorlar ve 2008'e göre uyarlıyorlar (hiç emek sarfetmeden). Sonucunda da kayıtlı oyununuz ilerleyen yıllarda hata veriyor. Söyleyeyim dedim haberiniz ola. Wink
O
OreNeN OP ⭐ 19y
1.Düzelttim(Yani %80 türkçe yama linkini)
2.Linki editlemişler ondan bozuk
3.Bir daha olmıcak... extraokk
S
SonSAHNE ⭐ 19y

Paylaşım yaparken linkleri kontrol etsek iyi olur. Örneğin %80 Türkçeleştirilmiş Yama linki bozuk. Wink

Bir de bu yamayı hangi site çıkarttı biliyorsan söyleyebilir misin? Çünkü Sigames'in Türkiye'de resmi tek bir sitesi var orası da şu an 2008 için Türkçe yamayı çıkarmadı. Başka siteler geçen senenin yamalarını o siteden çalıyorlar ve 2008'e göre uyarlıyorlar (hiç emek sarfetmeden). Sonucunda da kayıtlı oyununuz ilerleyen yıllarda hata veriyor. Söyleyeyim dedim haberiniz ola. Wink

çok ağır çıkmışsın ya sakin ol biraz relax Wink
W
WildKing ⭐ 19y
tesekkurler. bisi soracam bunun cd den yukledigimizde 3.sezonda oyun hata werior kapatiyor devam edilmiyor bunda ole bi sorun yok dimi ?
_
_CaPtaiN_ ⭐ 18y

tesekkurler. bisi soracam bunun cd den yukledigimizde 3.sezonda oyun hata werior kapatiyor devam edilmiyor bunda ole bi sorun yok dimi ?

Onu bilemeyiz...Çünkü bildiğim kadarıyla indiren ve kuran yok..
A
aybars0707 ⭐ 18y
linkler kırık ya düzeltebilirmisiniz Confused
S
SonSAHNE ⭐ 19y

linkler kırık ya düzeltebilirmisiniz Confused

Sitede sorun var eğer düzelmezse en yakın zamanda yeni linkleri eklerim.
A
aybars0707 ⭐ 18y
ok saol farketmemisim konu daha taze Very Happy
A
addIcFb ⭐ 19y
S0NS4HN3 Senın şu avatar beni hasta edio ya Very Happy
S
SonSAHNE ⭐ 19y

S0NS4HN3 Senın şu avatar beni hasta edio ya Very Happy

güzel mi kötü mü Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap