Icerige atla
Extraloob

Flood'a hayır

· 12 Yanıt · 2.1K görüntüleme
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
Flood yapmak forum kurlalarında da yazdığı gibi gerçekten yasak olsun.
asdf,qwert gbi flood başlıklları silinsin(bu arada o başlıkta ki entry ler kullanıcılardan düşer diye düşünüyorum pray: )
12 Yanıt
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Sitemizin oluşu gereğince herhangibirine pm atmak için 20 mesaj gerekmekte. Forumumuza satece char alış & satış'ı için gelen onlarca insan var günde. Forumu kirletmemeleri adına böyle bir düşünce ile başlatmıştık o konuları, ve aynı düşüncenin arkasındayız. 🍺
Special thx to Flexi
P
Polgara ⭐ 17y
Neden sizi rahatsız etti forum oyunlarındaki başlıklar?
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y
insanların orda yüzlerce mesaj yazmasına sinir oldum ne bileym
P
Polgara ⭐ 17y
Abartmasalar daha hoş tabi ama insanımız hiçbir şeyi amacına uygun kullanmaz 😊
V
volkanka ⭐ 17y
Mesaj sayısı bu sitede user'ın kalitesini belirtmez. takılmayın böyle şeylere...
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
Mesaj sayısı bu sitede user'ın kalitesini belirtmez. takılmayın böyle şeylere...

+1
D
djfko ⭐ 18y
17 mesaji olan ve bir program paylasan adamla,1k+ mesaji olan ve ayni programi paylasan adamin arasinda daglar kadar fark var.kullanicilar mesaj sayisina gore karsisindaki adama guvenip birseyler indiriyor.
T
tenpanter ⭐ 17y
17 mesaji olan ve bir program paylasan adamla,1k+ mesaji olan ve ayni programi paylasan adamin arasinda daglar kadar fark var.kullanicilar mesaj sayisina gore karsisindaki adama guvenip birseyler indiriyor.

+1
lemonade
lemonade OP ⭐ 17y

+1
Advance
Advance ⭐ 18y

+1

+1
(Post kasalım hemen)
ps:Okumadım alıntı yaptığım şeyi kusura bakmayın artık 😄
M

+1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: