R RoqA OP ⭐ 17y 11 yil once #1 Beyler şu fizik2 sorularını çözebilecek arkadaş var mı geçmek için ihtiyacım var yardım lütfen disapprove TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 11 yil once #2 cevap veriyorum sonuç 2 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 11 yil once #3 olm okulum ilk yıldan uzuyo trolleme 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 11 yil once #4 up up up up up up TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S seskes ⭐ 19y 11 yil once #5 cevap veriyorum sonuç 3 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 11 yil once (düzenlendi) #6 Allah yardimcin olsun hacım isin zor 😊[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 11 yil once #7 Resimler patlamış çözemiyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Onitsuka ⭐ 17y 11 yil once #8 Resim patlasa hallederdik uzmanlık alanım xD 100 alıp finalde AA ile geçmiştim 😄Hocayla aram iyidi 2 soru olmadıgı halde 100 vermiş 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 11 yil once #9 düzelttim fotoğrafları varsa çözebilecek gözlerinden öperim beyler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 11 yil once #10 Amet sorular uzmanlık alanım ama b*k gibi çekmişsin indirip çevirdim ama yazılarda titrek çıkmış anlamaya uğraşıyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 11 yil once #11 7. Soru kirsofun çevre akımlar kanunu, değerleri yerlerine yerleştirirsen kolayca çözersin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 11 yil once #12 Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildidüzelttim fotoğrafları varsa çözebilecek gözlerinden öperim beylerSonuç 22öpücük kalsın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 11 yil once #13 6. Soru için bunu https://www.google.com.tr/url?sa=t&sour ... 9WWV4V6ZMG oku ve formüldeki c yerine 500 nano farad yaz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 11 yil once #14 Eyv memet çok teşekkür ederim diğerlerini de çözebilirsen gözlerinden öperim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 11 yil once #15 Ne zamana kadar vaktimiz var? Çözemedigim soruları mühendis arkadaşlara çözdürecem Askeriye de her türlü adam mevcut 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 11 yil once #16 salıya kadar çözülmüş olmalı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 11 yil once #17 Akşama a4 kağıdına çözüp resmini atmış olurum 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA OP ⭐ 17y 11 yil once #18 Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildiAkşama a4 kağıdına çözüp resmini atmış olurum :)ay yerim ya ne tatlısınSpoilerEyv bro çok sağol 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 11 yil once #19 Çarşıya çıktım dönüncede nöbete gittim sorular yalan oldu yarın hallederim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 11 yil once #20 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil