Icerige atla
Extraloob

FireFox (Sunucu Bulunamıyor)

· 20 Yanıt · 2.5K görüntüleme
F
FreeDom OP ⭐ 18y
FireFox 2.0 ı İndirip Kurdum Fakat Girdiğimde Sunucu Bulunamıyor Diye Hata veriyor..İnternetimde veya Yazılan Adreste Sorun YOK Çünkü İnternet Exploler Sorunsuz Çalışıyor..Bilenlerin Yardımlarını Bekliorum Şimdiden Tşkler 😢

Resim:

- Resim Silinmiş.
20 Yanıt
D
drotalion ⭐ 19y
coockie leri aç, açıksa kapat aç yap. onlardan olabilir. Veya bende bir ara bir virüs vardı onun yüzünden sadece ie6 ile internete girebiliyordum. Bigisayarını bir tarat
J
Jigsaw ⭐ 19y
Firewall'unu ayarlamayı unutmuşsun sanırım. Çalıştırdığında engellemeyi kaldır diyeceğine sen direk enter yapıp engellemeye devam et demişsin?
D
drotalion ⭐ 19y
Firewall'unu ayarlamayı unutmuşsun sanırım. Çalıştırdığında engellemeyi kaldır diyeceğine sen direk enter yapıp engellemeye devam et demişsin?

oda olabilir
F
FreeDom OP ⭐ 18y
coockie leri aç, açıksa kapat aç yap. onlardan olabilir. Veya bende bir ara bir virüs vardı onun yüzünden sadece ie6 ile internete girebiliyordum. Bigisayarını bir tarat

İE7 Kullanıyorum 😐

Gözden Kaçırmış Olabilrim 🙄

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Tşkler Cevaplar İçin..
D
drotalion ⭐ 19y
Sen bir bilgisayarı tarat bence. Jigsaw ında dediği doğru olabilir onada bir bak. Firewall ayarlarına nereden gideceğini biliyormusun?
F
FreeDom OP ⭐ 18y
Sen bir bilgisayarı tarat bence. Jigsaw ında dediği doğru olabilir onada bir bak. Firewall ayarlarına nereden gideceğini biliyormusun?

Hayır 😳
F
FreeDom OP ⭐ 18y
Up 🍺
D
drotalion ⭐ 19y
aha bilmiyor. İşte yardım etme fırsatı:

O anda Drotalion sapa bir yer girer ve süper drooooo kıyafeterini giyer. O artık bir süper kahramandır xD

Başlat, denetim masası, firewall ayarları

😄 işte buradan ulaşabilirsin xD
I
Eğer IE ile girip, FireFox ile giremiyorsan; FireWall ayarlarından FireFox'u engelleyip engellemediğne bak.
Olmazsa en basit yolu sistemden kaldırıp, farklı bir dizine kurman. 😉
D
drotalion ⭐ 19y
benle ilker arkadaşımızın dediklerin yaparsan olur herşey
I
Sanırım koyun saymaya başlamış arkadaş . 😄
D
drotalion ⭐ 19y
Aynen xD

Ne güzel içmiştim biraz süper kahramanlık taslıyordum sitede 😄
I
Şimdi benim de aklıma takıldı,hemen incelemeye alalım.

Kelimemiz: Kahraman.

İşte Dingilizce'nin Türkçe'mizi katletmeye başladığı ilk yıllar.

Kahra"Man" > Neden "Man". Neden "Kahradam" değil de "Kahraman"..
Yeterince açıklayıcı. Ben de koyunları saymaya başlayayım hafiften.
D
drotalion ⭐ 19y
Lol ilker ^^

kahraman kelimesi türkçe değildir, çünkü kökeni arapçadır. kahraman kelimesinin teker teker anlamını bir ara (uykum yokken!!!) açıklarım sadece şunu söyleyeyim kelime birden fazla arapça kelimeyi içeriyor ve anlamı: iyi şeyler yapmış herif falan xD ya yatmaya geçelim en iyisi 😄 konuştuğumuz konuya bak 😄
I
Heh. Gel buraya kaçma. 😄
Benim de anlatmak istediğim neredeyse tüm sözcükler yabancı kökenli.
Neden böyle oluyor buna bir çözüm bulmak lazım.
Corner > Korner = Bu hiç çaktırmadan çalınmış bir kelime. İnsan biraz değişişlik yapar, adam tek harfi değiştirmiş al sana kelime. 😄
D
drotalion ⭐ 19y
xD ilker şimdi tarihe geri dönelim 😄

vıjjıppp 😄

sene m.ö bilmemkaç

atalarımız çine saldırırken geri dönüşte çinli kızlarla kaçıyorlardı

vıjp vıjp sene milata yakın bir tarih ne biliim bilmemkaç: atalarımız islamın altına geçti

sonra vıjp: Osmanlılar falan kuruldu: 3 kıtada toprağa sahip oldular.

ve bugün: Bugün kelimeler aslında yabancı değiller, türkçeler. Sneler boyunca diğer milletlerle ilişkideydik. Bizim olan onların oldu, onların olan bizim oldu.

Yani: baklava ve döner türklerin değil, yunanlılarında değil, bizim yöresel yiyeceğimiz.

aslında türkçemiz biryerde hala türkçe ama korner de halısın
D
drotalion ⭐ 19y
ilker kaçma dedin sen kaçtın şu anda allah bilir horluyorsundurda sen xD
F
FreeDom OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

😘 😘
D
drotalion ⭐ 19y
Hayırlı olsun.

Yanıt yazmak için giriş yapın.