Icerige atla
Extraloob

FiRARiST...Boşuna bu adam kral denmiyor..

· 18 Yanıt · 6.2K görüntüleme
F
FUGlTlVE OP ⭐ 15y
Azteca serverında başladığını biliyordum..Partylemi kastı bilmiyorum fakat yeni bir serverda 106 günde 101 lvl olup nova seti ve glavie yi hazırlamak herkesin yapacağı bi iş değil..
18 Yanıt
K
KeepinGS ⭐ 16y
Partiyle kastıysa 106 günde 101 lvl az bile 😊 nova artık degersiz oyuncak gibi cıkıyor partiyle ama yınede emegı war helal 😉
F
FUGlTlVE OP ⭐ 15y
yeni bir serverda bunları yapmak kolay değil ki 90-95 e kadar tahminim solo kasıp daha sonra pt yle kastı..çünkü 95ten sonra neredeyse hergün 1 lvl alıyodu rev6 ya göre :))

bu arada 106 gün dediğim serverın açıldığından bu güne dek geçen süredir..
A
arveleson ⭐ 17y
Chn bir charın birde glev bir charın eu party gırmesı zok zor. Gercekten çok iyi iş başarmıs 🍺
K
KimYooShin ⭐ 15y
arif abimi?
T
t.evez ⭐ 16y
FiRARiST Çok delikanlı bir adam ve bu yüzden adam party bulur bizim serverda adamın ozelliğine degil muhabbetıne ve adam gıbı adamlıgına bakılır farzı mısal ben 80 den berı party deyım ve bır kere sorun cıkmadı Fırarıst gzl ama ben daha guzel olucam be 😄 sry :)4everMAri_ 😄
M
Maynard__ ⭐ 16y
Maşallah diyin beyler.
T
t.evez ⭐ 16y
bu arada 95 e kadar party le kasmadı full solo
K
Kitty ⭐ 16y
Tanımıyorum hatta böyle bi char ismi bile duymadım hıh
S
SeaLPower ⭐ 16y
Kardeş Yeni Server Ve CH Char Bu Kriterlerde Sadece qzzz Demek Düşer Bize 🍺 😘
R
Rochas ⭐ 16y
maşallah
R
Redefine ⭐ 19y
Bu önceden Greece'de yardıran adam değil mi ? 😆
T
t.evez ⭐ 16y
bu arada acclerde arena coınden 😄
F
frityus ⭐ 17y
helal !
F
FUGlTlVE OP ⭐ 15y
bu arada acclerde arena coınden :D

biraz daha zaman geçsin bakalım neler yapacak:))

ilklerin adamıdır şahin abi neptunde de en önde o gidiyodu..muhabbetine gelince 44 yaşında olduğu için herkesin saygısını kazanmış bir adam..hea unutmadan ingilizcesi de çok iyidir gavurlara iyi laf sokar :))

bu arada arkadaşlar merak edenler için söyleyim greecedeki firarist..neptundeki falcon ve aztecadaki firarist aynı kişidir...

light cold heuksal yapılanmasını ayrıca merak ediyorum
G
GNR ⭐ 18y
bu arada acclerde arena coınden :D

biraz daha zaman geçsin bakalım neler yapacak:))

ilklerin adamıdır şahin abi neptunde de en önde o gidiyodu..muhabbetine gelince 44 yaşında olduğu için herkesin saygısını kazanmış bir adam..hea unutmadan ingilizcesi de çok iyidir gavurlara iyi laf sokar :))

bu arada arkadaşlar merak edenler için söyleyim greecedeki firarist..neptundeki falcon ve aztecadaki firarist aynı kişidir...

light cold heuksal yapılanmasını ayrıca merak ediyorum

O zaman slm soyle ^^ greece nightmare 'de o anlar anlamazsa ^^
T
t.evez ⭐ 16y
para var huzur var ben aldıgım 250 ile yapmaya calısıyorum bırseyler adamda para var 😄
C
Tanımıyorum hatta böyle bi char ismi bile duymadım hıh

sorduk mu bacım summer3: summer3:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: