Icerige atla
Extraloob

Film ve mide bulantsı :)

· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Heryere kısa oluyor diye ucakla gidiyorum.
Uzun yolda aşırı midem bulanıyor. İstanbuldan-zonguldak 6saatmiş ve napıcam bilmiyorum:)

Mide bulantısı için tavsiyeleriniz neler 😊

Bide Film söleinde otobüste izliim ask tutku aksiyon korku hepsi birden tek filmde olsun:)
14 Yanıt
L
Leet1 ⭐ 19y
Eczanelerde otobüs tutması için ilaçlar satılıyor, otobüse binmeden yarım saat önce felan içiyorsun engelliyor.
T
takerisks ⭐ 16y
3 tane fasulye yut bişeycik olmaz 😜
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Eczanelerde otobüs tutması için ilaçlar satılıyor, otobüse binmeden yarım saat önce felan içiyorsun engelliyor.

ondan aldım 😊

Ucaga binerken paso içiyorum zaten artık bünyeye etki etmiyor.
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
3 tane fasulye yut bişeycik olmaz :P

herkes öyle yap diyor deniycem bakalım inş bişi olmaz 😊 😗
The47
The47 ⭐ 18y
valla 4 saat uçakta kaldım inerken kusuyodum nerdeyse kıl payı kurtardım. çözüm bulan yardım etsin yahu.
W
Warrison ⭐ 15y
Yola çıkmadan önce yağlı yiyecekler yemiyeceksin, sadece ufak atıştırmalıklar o kadar.
Daha sonra at bir medpamid hem mide bulantını önler hemde kafa yapar 😜
O
Onitsuka OP ⭐ 17y
Yola çıkmadan önce yağlı yiyecekler yemiyeceksin, sadece ufak atıştırmalıklar o kadar.
Daha sonra at bir medpamid hem mide bulantını önler hemde kafa yapar :P

metpamidmi onun ben komple kutuyu yutsam fayda etmez 😊 Antiem kullanıyorum . Recetesiz satılmıyor yine fayda etmio 😄
M
MicroEx ⭐ 19y
Kuru ekmek galeta ve bol tuzlu peynir garanti mideni tutar 😉
W
Warrison ⭐ 15y

metpamidmi onun ben komple kutuyu yutsam fayda etmez 😊 Antiem kullanıyorum . Recetesiz satılmıyor yine fayda etmio :D

o nasıl bir bulantı öyle 😜 komple kutuyu içiyorsun fayda etmiyor 😁 , zaten medpamid'in içinde uyuşturan maddeler bulunduğu için yasaklandı, ama bazı eczanelerde satılıyor hala. Yani medpamid de fayda etmiyorsa senin durum vahim 😜
O
Onitsuka OP ⭐ 17y

metpamidmi onun ben komple kutuyu yutsam fayda etmez 😊 Antiem kullanıyorum . Recetesiz satılmıyor yine fayda etmio :D

o nasıl bir bulantı öyle 😜 komple kutuyu içiyorsun fayda etmiyor 😁 , zaten medpamid'in içinde uyuşturan maddeler bulunduğu için yasaklandı, ama bazı eczanelerde satılıyor hala. Yani medpamid de fayda etmiyorsa senin durum vahim :P

lisedeyken canakkale gezisine gitmiştirk tam istanbula dönüyorduk tekrar tekirdagda köfte yemiştik yedim yedim ardından hapı içmiştim istanbula girmeden bi kusmusum matematik hocasına uww fenaydı köfteler ucusuyordu. :):)

Ps: Hocanın sucu yırtık poset vermiş 😄 posete derken hocaya gtti 😄 summer7:
W
Warrison ⭐ 15y

lisedeyken canakkale gezisine gitmiştirk tam istanbula dönüyorduk tekrar tekirdagda köfte yemiştik yedim yedim ardından hapı içmiştim istanbula girmeden bi kusmusum matematik hocasına uww fenaydı köfteler ucusuyordu. :):)

😁 oho hocam naptın sen 😜 , yersen köfteleri, yağlıları, hiçbir hap fayda etmez 😆

Ps. birde emedur dene bakalım 😜
O
Onitsuka OP ⭐ 17y

😁 oho hocam naptın sen 😜 , yersen köfteleri, yağlıları, hiçbir hap fayda etmez 😆

Ps. birde emedur dene bakalım :P

Fasulye yut diyorlar bi onu deniyim 😊 olmazsa onu deneriz
R
Rapp3R ⭐ 18y
mide bulantısı için yeterince tavsiye var film için yalanın icadı diyebilirim sanırım 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: