Icerige atla
Extraloob

FIFA 12' deki Harika Goller

· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y

FIFA gümbür gümbür geliyor 🤤
10 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Vay be PES taraftarıyım ama yıllardır klasik gollerden artık illallah dedik fantastik goller bi türlü olmuyo..Fifa iyi iş çıkarmış ama Fifa dada oyuncular Robocop gbi mekanik hareket ediyolar ve oyun arayüzü hep berbat.Bu videodan dan anlaşıldığı üzere
FIFA gümbür gümbür geliyor
H
hanry006 ⭐ 16y
FIFA 11 ıcınde oyle dedıler. ilk 3 ay FIFA ooo kral oyun Pes yetısemez bıle denıyordu. Sonra cevremdekı herkes tekrar PES e dondu. Ben yıne aynısı olacagını dusunuyorum 🙄
V
volkanka ⭐ 17y
FIFA 11 ıcınde oyle dedıler. ilk 3 ay FIFA ooo kral oyun Pes yetısemez bıle denıyordu. Sonra cevremdekı herkes tekrar PES e dondu. Ben yıne aynısı olacagını dusunuyorum 🙄

Fifa yı asiller oynar 🍺
H
hanry006 ⭐ 16y

Fifa yı asiller oynar 🍺

Yine Ezdin Geçtin 😜
G
Geunge ⭐ 17y
Feci olacak bu sefer FIFA 12 ^^
H
hatunnz ⭐ 15y
Adamlar atıyorlar daha ne olsun:)
R
RoqA OP ⭐ 17y

2-3 kişi toplanıp bir ps cafeye gidldiğinde yine PES oynanacak bence, ama ben evde FIFA oynayacak gibi gözüküyom. 😎
M
MicroEx ⭐ 19y
Tartısmaya gerek yok 2 sinide yükleriz oynarız 😎
R
RoqA OP ⭐ 17y
Tartısmaya gerek yok 2 sinide yükleriz oynarız 8)

pes iniyo bile summer3:
FIFA da 1-2 güne iner 😈

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: