Forgetten world`de mob çıktığı gibi kayboluyor res atıyorum gelıyor moblar kesiyorum bir diğer gemiye gidiyorum gene aynı hata 🙄
FGW mob hatası
· 8 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Spoiler

Konu ile alakası var mı bilmem ama girer girmez böle bir şey yazıyor pek anlamadım 😁
Burda kapıların açılması için mobların hepsini kesmen gerektiği yazıyor.
server ile alakalı bugtur yöneticisiyle görüş
Orjinal oynamamanın zararları.
Yarıldım ya A:SDA:SD adam private oynuyor elinde +0 var 😄
Mob çıksa ölürsün 😊
Mob çıksa ölürsün 😊
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Elindeki +7 bir kere girer girmez ss aldım ilk girince yazıyor yazı notice olarak yukarıda o yüzden girer girmez aldım ss i parlaması çıkmamış onun ayrıca bot çarı daha fazla neden uğraşayım ki ? +9 9 degre str intleri 7 set var 101 fb sete denk bir set ayrıca +7300 hp mp scrollar basılı yani her türlü dayanıyor. 😉 😘
Orjinal oynamamanın zararları.
Mob çıksa ölürsün :)
Elindeki +7 bir kere girer girmez ss aldım ilk girince yazıyor yazı notice olarak yukarıda o yüzden girer girmez aldım ss i parlaması çıkmamış onun ayrıca bot çarı daha fazla neden uğraşayım ki ? +9 9 degre str intleri 7 set var 101 fb sete denk bir set ayrıca +7300 hp mp scrollar basılı yani her türlü dayanıyor. 😉 😘
sweetCHIEF
⭐ 17y
mob bugu var fgw de
Bu mesaj sweetCHIEF rumuzlu uyeden alinti yapildi
Valla 30 dk sonra tekrar denedim düzeldi. 😁
mob bugu var fgw de
Valla 30 dk sonra tekrar denedim düzeldi. 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
VALTHEA ONLINE | 15DG | 130 | CH & EU | NEW FGW ARABIA | NEW JOP |NEW FGW ARABIA silkroad . File corrupted! Please run a virus-check hatası Foreversro 120 Cap / 14Dg / Macıg Pop System / Fgw / Coın System /Pvp Server 100 LVL SS NUKER (FOR GOLD FARM FGW ) C7 hatası alıyorum Tek bende mi var genel bir sorun mu :s