Icerige atla
Extraloob

Fetih-1453

· 20 Yanıt · 4.3K görüntüleme
R
RoqA OP ⭐ 17y

Gitmek şart. 🙏 🙏
20 Yanıt
D
djfko ⭐ 18y
yıllardır hep animasyon hep animasyon.hep filmini bekledim.mutlaka gideceğim bu filme
X
Xperyon ⭐ 15y
Gerçekten Çok etkilendim fragmandan bu kadar güzel bir türk filmi hayatımda görmedim ve bu kadar gerçekçi savaş vs vs sanıyordum sırf bunlar peter jackson yapcak ama biri çıktı bizdende inş hadi bakalım güzel olurda keyifle izleriz. pray:
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Hey maşallah harika olacak
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Obaaa ciddi olamazsın abi bu filme gidilir ya.
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
K
korc4n ⭐ 16y
merakla bunu bekliyorum bende
T
The Black ⭐ 16y
umarım fiyasko çıkmaz.
W
sadece fragmandakiler bile türk sinemasının ilerledğini gösteriyor
N
Nz9 ⭐ 15y
sadece fragmandakiler bile türk sinemasının ilerledğini gösteriyor

Katılıyorum
Kalkandelen
fragman canlı filmide heyecanla bekliyorum 🤤 🤤
J
JetHomme ⭐ 19y
Sahneler çok harika, filmin tamamını çok merak ettim şimdi.
C
Bilgisayar efektleri pek hoşuma gitmedi daha gerçekçi efektler verilebilirdi. Çok göze batıyor. Yani demek istediğim bir yüzüklerin efendisindeki efektler yok, o topun kale duvarında patlaması vs vs. çok amatörce yapılmış gibi.
B
-
X
Xperyon ⭐ 15y
Bilgisayar efektleri pek hoşuma gitmedi daha gerçekçi efektler verilebilirdi. Çok göze batıyor. Yani demek istediğim bir yüzüklerin efendisindeki efektler yok, o topun kale duvarında patlaması vs vs. çok amatörce yapılmış gibi.

Türk sinemasına göre büyük bir adım daha önce bu grafikler hiç kullanılmamıştı ilk olucak yani tabiki açıklar var ama belli olmaz filmde onları değiştirebilirler.LOTR yönetmeni " Peter Jackson " la bu yönetmen arasında fark var orda tecrübe konuşuyor ve tabiki para :)
cool2:
C

Türk sinemasına göre büyük bir adım daha önce bu grafikler hiç kullanılmamıştı ilk olucak yani tabiki açıklar var ama belli olmaz filmde onları değiştirebilirler.LOTR yönetmeni " Peter Jackson " la bu yönetmen arasında fark var orda tecrübe konuşuyor ve tabiki para :)
cool2:

Sadece bir örnekti LOTR. daha nicelerini sayabilirim. Elbette ki tecrübe ve para gerektiriyor. Demek istediğim daha yolumuzun çok olduğu.
X
Xperyon ⭐ 15y

cool2:

Sadece bir örnekti LOTR. daha nicelerini sayabilirim. Elbette ki tecrübe ve para gerektiriyor. Demek istediğim daha yolumuzun çok olduğu.

🍺
bluesman
bluesman ⭐ 17y
tüylerim diken diken oldu alkis:
X
Xperyon ⭐ 15y

Avatarına hastayım makara: makara:
bluesman
bluesman ⭐ 17y

Avatarına hastayım makara: makara: