FetoCan Ftw..!!!
Lise yıllarım aklıma geldi 😊 abiler diye tabir ettikleri yerlere gittim bende lise hayatımda brolar
adamlar sözde ögrenci yetiştiriyorlar. Tek yaptıgımız namaz kıl ders calıs tv yok radyo yok internet yok dışarısı yasak okuldan cıktıgın gibi eve gelicen abi denilen kişi ne derse o olcak vs vs vs ya boşversene.
En son sabrım taştı ve eve ambargo koydum ben gitmiyecegim diye. Valide yok falan dedi. O zaman ne oraya giderim ne eve gelirim diye ultimatom cekince mecbur kaldılar.
Fethullah Gülen’in 35 yıldır CIA’den Maaş aldığı belgelendi…
· 58 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
Fetuhllah hocanın CIA Dan yada Herhangi Bi Kuruslusdan maas almaya ihtiyacı yok bu haberın yalan olduğu burdan belli ayrıca Hocamız su anda türkiyede milyonlarca gence burs verıyor ihtiyaclarını karsılıyor her ne kadar siz sevmesenizde hocamızın nasıl biri olduğu belli...
acıyorum, hocanızı ********* görürsünüz 👴 👴 👴
S
Streetwise
⭐ 19y
baslik, acayip siyaset kokuyor 😊
Fetuhllah hocanın CIA Dan yada Herhangi Bi Kuruslusdan maas almaya ihtiyacı yok bu haberın yalan olduğu burdan belli ayrıca Hocamız su anda türkiyede milyonlarca gence burs verıyor ihtiyaclarını karsılıyor her ne kadar siz sevmesenizde hocamızın nasıl biri olduğu belli...
bravo seviyen süper sana cvp bile vermıyorum bu konuda tek diyalog kuracağım kişi hamzadır
yeni mesajlarda en üstlerde bu konuyu görmekten bıktım artık birisi kilitlese artık?
baslik, acayip siyaset kokuyor :)
Varsa yorumun söyle yoksa çekil ooo eskisehir cocugu aliii adalar cocugu aliii 😁
[ek #12654]
arkadaşın hocalarla ilgili kötü anısı var beyler makara:
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
S
Streetwise
⭐ 19y
yorumum yok reis ama sitede en son biraktigimda siyaset yasakti diye hatirliyorum. seni adalarda gormeyim :D:D
yorumum yok reis ama sitede en son biraktigimda siyaset yasakti diye hatirliyorum. seni adalarda gormeyim :D:D
Finaller var dize kadar adalar bizim neyimize 😆
[ek #12654]
S
Streetwise
⭐ 19y
aynen yahu benimkilerde 12sinde baslicak ben hala gemlikteyim 😄
aynen yahu benimkilerde 12sinde baslicak ben hala gemlikteyim :D
13ünde de benimkiler 😜 Bende kayserideyim ^^
[ek #12654]
S
Streetwise
⭐ 19y
neyse kilitle hadi. muhabbet alanimiz olmasin baslik 😄
neyse kilitle hadi. muhabbet alanimiz olmasin baslik :D
Dursun yahu ne var 😜 zaten millet her yeni mesajda tartışma var sanıp giriyor ahaha 😁
[ek #12654]
yeni mesajlarda en üstlerde bu konuyu görmekten bıktım artık birisi kilitlese artık?
E
EndoplazmikBirKulum
⭐ 16y
arkadaşın hocalarla ilgili kötü anısı var beyler makara:
😆 😆 makara:
E
EndoplazmikBirKulum
⭐ 16y
Alıyordur tabii,ülkenin içine eden zihniyet herşeyi yapar.Ayriyetten yukarda bazı arkadaşlar milyonlarca gence burs veriyor vs.vs demekte.O bursları veriyor olabilir ama verirkende beyinleri yıkamakta.Pek siyasete girmemeye özen gösteriyorum ama gerçekleride görmek lazım.Türkiye'de ne oluyorsa(Baştakiler) bu hoca efendi dediğiniz adi herif yüzünden oluyor buda dipnot olsun.
Senin siyasete atılman lazım pek siyasete girmesende makara: Beyin yıkama fln iyi biliyorsun sanırım o işleri bak senin beynini yıkayamamışlar makara: Çok komedisiniz ya
Ananamızdan babamızdan aldığı parayı çocuklarına veriyo.Karşılığında onları satın alıyo.Amerikayı her türlü savunan birisine hiç bi zaman güvenemem.Zaten Erdoğanıda başa getiren bunlar değilmiydi?Tüm büyük partileri değiştiren veya kurduran Amerika değilmi?
Fettullah Gülen in haklı olduğu bir konu varsa Amerika Türkiye' de dahil pek çok ülkede istediğini başa getiriyo, parasal destek veriyo.Türkiyede 20 den fazla parti varken genellikle 3 partinin reklamı yapıldığını hiç farkedemedinmi?
Bu yorumdan sonrada kilit yemezse artık 😜
Ananamızdan babamızdan aldığı parayı çocuklarına veriyo.Karşılığında onları satın alıyo.Amerikayı her türlü savunan birisine hiç bi zaman güvenemem.Zaten Erdoğanıda başa getiren bunlar değilmiydi?Tüm büyük partileri değiştiren veya kurduran Amerika değilmi?
Fettullah Gülen in haklı olduğu bir konu varsa Amerika Türkiye' de dahil pek çok ülkede istediğini başa getiriyo, parasal destek veriyo.Türkiyede 20 den fazla parti varken genellikle 3 partinin reklamı yapıldığını hiç farkedemedinmi?
Bu yorumdan sonrada kilit yemezse artık :P
Ulen ne tosba adamsın kilitliyorum bee 😁
Kemal Sunal'ın köyden kovulma mevzsuna döndü bu da kovir misen kovmirem falan 😆
[ek #12654]
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap