Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe'nin Yalan Tarihi (3 Bölüm)

· 23 Yanıt · 3.2K görüntüleme
23 Yanıt
B
Black Rain OP ⭐ 19y
bana inat mı açtın 😈

viewtopic.php?f=693&t=140338&hilit=

Aktif başlıklarda birbirini tamamlar diye düşündüm. ☕
M
MoonLife ⭐ 19y
iyi düsünmüssün dicem ama bizim takıma biraz ters 😈
B
Black Rain OP ⭐ 19y
Konunun yeri olarak burası daha iyi 😜
P
Prada ⭐ 19y
Galatasaraya yer yüzünden en çok gol atan , en çok yenen takımın Fenerbahçe olması tarihimizde değil TFF nin kayıtlarında yazıyor 😜
M
MoonLife ⭐ 19y
Galatasaraya yer yüzünden en çok gol atan , en çok yenen takımın Fenerbahçe olması tarihimizde değil TFF nin kayıtlarında yazıyor :P

😆 😆
I
Galatasaraya yer yüzünden en çok gol atan , en çok yenen takımın Fenerbahçe olması tarihimizde değil TFF nin kayıtlarında yazıyor :P

😆 😆 😆 😆
B

Bunun üzerine de laf söyleyenin aklına yanarım. 😆
I
Arkadaşlar bu kadar sinirlenecek birşey yok ortada herşey doğru ve belgeleriyle ortada.Güzel paylaşım bu arada eline sağlık...
P
Prada ⭐ 19y
Ben ortamda sinirli bi hava göremiyorum 😜 Biz daha çok dalga geçen taraftayız 😎
B
Ben ortamda sinirli bi hava göremiyorum 😜 Biz daha çok dalga geçen taraftayız 8)

🍿 🎅 🙏 😎
I
Nedense ben öyle bi kanıya vardım dalga geçilecek bi durumda yok... 😆
A
AnnaNova ⭐ 19y
burası gs fun club fblilerin işi ne 😄 haydi siz gidin fb cluba ^^
P
Prada ⭐ 19y
Sizde 6S fun clubta bi zahmet bizim konumuzu açmayın ^^ Kendinize ait bir konu bulamıyormusunuz yoksa 😆 ahaha
B
Sizde 6S fun clubta bi zahmet bizim konumuzu açmayın ^^ Kendinize ait bir konu bulamıyormusunuz yoksa 😆 ahaha

Biz egoist taraftarlar değiliz.Hep bizim adımız geçsin istemiyoruz arada F5'de faydalansın istiyoruz ihihihi 😄 😜
I

Biz egoist taraftarlar değiliz.Hep bizim adımız geçsin istemiyoruz arada F5'de faydalansın istiyoruz ihihihi 😄 :P

+1905 👍
I
invaders ⭐ 18y
video kaldırılmış diyor:(
P
Prada ⭐ 19y
Puhahaha olacağı buydu zaten 😜
I
Fenerlilerin işidir ne olacak 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: