Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe - Sivasspor Maç konusu

· 14 Yanıt · 2.3K görüntüleme
C
Crown OP ⭐ 19y
Skor tahminleri, kadro analizleri , maç hakkında söylemek istedikleriniz ve maç sırasındaki konuşmalarımızı buradan yapalım 🍺

Maç saati : 21: 00

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Önder, Bilica, Roberto Carlos Kazım, Emre, Cristian, Dos Santos, Alex, Güiza.

SİVASSPOR: Petkoviç, Murat, Yasin, Sedat, Hayrettin, İbrahim, Onur, Cihan, Kadir, Ersen, Kamanan

3 - 0 gibi net bir skor bekliyorum ben.
14 Yanıt
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
3-0 alırız diyorum.Goller: Güiza(2)-Santos xP
I
Bence 3-1.
1Guiza-1Alex-1Santos
1Ersen^^
A
Absence ⭐ 19y
SİVASSPOR: Petkoviç, Murat, Yasin, Sedat, Hayrettin, İbrahim, Onur, Cihan, Kadir, Ersen, Kamanan
Bu kadroyla Mehmet in yokluğunda çok gol yer hiçbişey yapamazlar
C
Crown OP ⭐ 19y
Kahin miyiz neyiz , 3 - 0 😄
X
Xplosive ⭐ 17y
Kazımın golü offside idi.
Emre kornerden. 😄
Dos Santos orta sahadan başlayıp 4-5 adamı dizip sert şutuyla ağları gördü. (Holosko'nun gole eşdeğer oldu.) 😄
O
Bu kadroyla Mehmet in yokluğunda çok gol yer hiçbişey yapamazlar

O bahsettiğin kişi futbol dışındaki hayatında tam bir hayvan gibidir ve de tanıyan kişiler pek sevmez onu
p.s: Emre'nin golünü merak ediyorum
@Fre3sTyLe
🙏 🙏
X
Xplosive ⭐ 17y
Emre'nin golünü anlatmaya kalksam...
Anlatılmaz yaşanır cinsten bi gol. 😄 Bildiğin kornerden attık petkovic'in de payını vermek gerek. 😄
V
volkanka ⭐ 17y
Sivas Kümeye!
I
Emre nasıl bir gol attı öyle.Bir an dona kaldım.Korner'den şut çekercesine vurdu topa.Top döndü Petkovic'e çarptı ve
GOOOOOOOL ^^
P
Prada ⭐ 19y
Wuuuu Dos Santos bu senenin açık ara en kaliteli transferi olarak kayıtlara geçmiştir.. Attığı gol olağanüstü 😎
X
Xplosive ⭐ 17y
Wuuuu Dos Santos bu senenin açık ara en kaliteli transferi olarak kayıtlara geçmiştir.. Attığı gol olağanüstü 8)

+1907
I
Wuuuu Dos Santos bu senenin açık ara en kaliteli transferi olarak kayıtlara geçmiştir.. Attığı gol olağanüstü 8)

Bir insan bu kadar mı şanssız olur?
Yahu 89. dakika.Pro'dan izlediğim için dondu bir anda.Bende kapattım.Kapattıktan sonra gol olmuş 🙄
A
Absence ⭐ 19y
Santos adeta dikiş atıyor yahu bir gol bukadarmı güzel olur

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: