ben demiştim 3 atarız diye ahahaha 😄
FB ligi sonuna kadar açık ara götürür merak etmeyin siz daum bu ne kadar tiksinsemde heriften tr liginde tek adamdır geliş sebebi de budur zati ^^
😆 😆 😆 😆 😆 yapma bunu abi
Şüphen mi var? bizim yok
FB ligi sonuna kadar açık ara götürür merak etmeyin siz daum bu ne kadar tiksinsemde heriften tr liginde tek adamdır geliş sebebi de budur zati ^^
😆 😆 😆 😆 😆 yapma bunu abi
😆 😆 😆 😆 😆 yapma bunu abi
Şüphen mi var? bizim yok
Manisanın bir penaltısı verilmedi
Fenerın golü offsayt x)
Ne anladım bu maçtan !
Tekrarlıyorum Ballı bahçe :P
AzizE ne kadar ödüyor her maç için? 🕵️ 1 milyon dolar falan mı 😜 😆 😁
Fenerın golü offsayt x)
Ne anladım bu maçtan !
Azize ? Galatasaraylı olabilirsin ama dalga geçme hakkın olamaz karşı takımla. Biz burda 6s veya herhangi bir yakıştırma yapsak sana karşı kıyameti koparırsınız. Tebrik etmesinide öğrenirseniz iyi olur...
Tebrikler Fenerbahçem ve Fenerbahçeli arkadaşlar.
Kötü oynadık ama son dakikaya kadar bastırmasını bildik, hakem makem maçı da aldık.
Beşiktaş ve Galatasaraylılar yine başlamış bakıyorum hakem demeye, sizin hakem sayesinde aldığınız maçlar hiç yok sanki.
😆 😆 😆 😆 😆 yapma bunu abi
Şüphen mi var? bizim yok
Fenerın golü offsayt x)
Ne anladım bu maçtan !
Azize ? Galatasaraylı olabilirsin ama dalga geçme hakkın olamaz karşı takımla. Biz burda 6s veya herhangi bir yakıştırma yapsak sana karşı kıyameti koparırsınız. Tebrik etmesinide öğrenirseniz iyi olur...
Tebrikler Fenerbahçem ve Fenerbahçeli arkadaşlar.
😆 😆 😆 😆 😆 yapma bunu abi
Şüphen mi var? bizim yok
bu sene hepiniz birşey öğreneceksiniz, DAUM kimdir DAUM ne yapmıştır DAUM ne yapabilir ☕
Niye bu global ki bu maçın özelliği ne?
Her maçı yapacaksanız öyle yapın yoksa haksızlık oluyor. Yada en azından 4 büyüklerin maçlarını global yapıp tartışalım. Sadece Fenerbahçe'nin maçını tartışmak doğru değil. Site sizin olabilir ama üyeler olmadan modluk da adminlik de bir işe yaramaz. O yüzden üyeleri küçük görmemenizi ve iyi davranmanızı tavsiye ederim. Bu mesajıma da %90 artislik bir cevap gelecek zaten...
Ayrıca imzama da yazmıştım 1 aralar sildim sonra Old School olmak istediğimi belirtmiştim 4 yöneticiye pm attım cevap gelmedi. İmzama yazdım 3-4 ay imzada kaldı gene ilgilenen yok...
Niye bu global ki bu maçın özelliği ne?
Her maçı yapacaksanız öyle yapın yoksa haksızlık oluyor. Yada en azından 4 büyüklerin maçlarını global yapıp tartışalım. Sadece Fenerbahçe'nin maçını tartışmak doğru değil. Site sizin olabilir ama üyeler olmadan modluk da adminlik de bir işe yaramaz. O yüzden üyeleri küçük görmemenizi ve iyi davranmanızı tavsiye ederim. Bu mesajıma da %90 artislik bir cevap gelecek zaten...
Ayrıca imzama da yazmıştım 1 aralar sildim sonra Old School olmak istediğimi belirtmiştim 4 yöneticiye pm attım cevap gelmedi. İmzama yazdım 3-4 ay imzada kaldı gene ilgilenen yok...
Fenerın golü offsayt x)
Ne anladım bu maçtan !
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap