Icerige atla
Extraloob

Fenerbahçe - Manisaspor [2-1]

· 66 Yanıt · 3.8K görüntüleme · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
A
Absence ⭐ 19y
ben demiştim 3 atarız diye ahahaha 😄

FB ligi sonuna kadar açık ara götürür merak etmeyin siz daum bu ne kadar tiksinsemde heriften tr liginde tek adamdır geliş sebebi de budur zati ^^

😆 😆 😆 😆 😆 yapma bunu abi

Şüphen mi var? bizim yok
T
Tuxedoed ⭐ 18y

FB ligi sonuna kadar açık ara götürür merak etmeyin siz daum bu ne kadar tiksinsemde heriften tr liginde tek adamdır geliş sebebi de budur zati ^^

😆 😆 😆 😆 😆 yapma bunu abi

Şüphen mi var? bizim yok

Bizim var ama 😁 😆 😜
A
Niye bu global ki bu maçın özelliği ne?
Her maçı yapacaksanız öyle yapın yoksa haksızlık oluyor. Yada en azından 4 büyüklerin maçlarını global yapıp tartışalım. Sadece Fenerbahçe'nin maçını tartışmak doğru değil. Site sizin olabilir ama üyeler olmadan modluk da adminlik de bir işe yaramaz. O yüzden üyeleri küçük görmemenizi ve iyi davranmanızı tavsiye ederim. Bu mesajıma da %90 artislik bir cevap gelecek zaten...
Ayrıca imzama da yazmıştım 1 aralar sildim sonra Old School olmak istediğimi belirtmiştim 4 yöneticiye pm attım cevap gelmedi. İmzama yazdım 3-4 ay imzada kaldı gene ilgilenen yok...
K
Kup ⭐ 18y
Son anda kazandık valla 😆
R
rdwnx ⭐ 19y
Manisanın bir penaltısı verilmedi
Fenerın golü offsayt x)
Ne anladım bu maçtan !

Tekrarlıyorum Ballı bahçe :P

AzizE ne kadar ödüyor her maç için? 🕵️ 1 milyon dolar falan mı 😜 😆 😁

Azize ? Galatasaraylı olabilirsin ama dalga geçme hakkın olamaz karşı takımla. Biz burda 6s veya herhangi bir yakıştırma yapsak sana karşı kıyameti koparırsınız. Tebrik etmesinide öğrenirseniz iyi olur...

Tebrikler Fenerbahçem ve Fenerbahçeli arkadaşlar.
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Fenerın golü offsayt x)
Ne anladım bu maçtan !

Azize ? Galatasaraylı olabilirsin ama dalga geçme hakkın olamaz karşı takımla. Biz burda 6s veya herhangi bir yakıştırma yapsak sana karşı kıyameti koparırsınız. Tebrik etmesinide öğrenirseniz iyi olur...

Tmm geçmeyiz bir daha dalgamızı 😄 Bu arada "6s" desen ya da dediğin gibi "bir yakıştırma" yapsan kıyameti koparım kopartmıcağımı nerden biliyosun?Zamanında bizde ettik tebriğimizi,ama Fblilerde bizle az dalga geçmedi.İçimde bir dalga isteği vardı 😄 Burdan ettim dalgamı.Bir sakıncası varsa adminlerim yahut modlarım sölesin temizleyelim...
C
Crown ⭐ 19y
Kötü oynadık ama son dakikaya kadar bastırmasını bildik, hakem makem maçı da aldık.

Beşiktaş ve Galatasaraylılar yine başlamış bakıyorum hakem demeye, sizin hakem sayesinde aldığınız maçlar hiç yok sanki.
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Kötü oynadık ama son dakikaya kadar bastırmasını bildik, hakem makem maçı da aldık.

Beşiktaş ve Galatasaraylılar yine başlamış bakıyorum hakem demeye, sizin hakem sayesinde aldığınız maçlar hiç yok sanki.

Bende onu diyorum,zaten sizde böyle bizle dalga geçmediniz mi?Zaten bu "AzizE" ve "Hakem" olayını daha dün facebookta izlediğim bir videoyla öğrendim 😁 Cahilliğim coşmuş valla NBA ile ilgilenince xD
T
Tuxedoed ⭐ 18y
Neyse ben uzattım,suçlu benim.Tüm FBlilerden özür dilerim yaptığım yorumdan dolayı... 👋
A
Avenger ⭐ 18y

😆 😆 😆 😆 😆 yapma bunu abi

Şüphen mi var? bizim yok

buna şüphe değil emin olmak denir 😉 😜
M
MicroEx ⭐ 19y
Fenerın golü offsayt x)
Ne anladım bu maçtan !

Tebrikler 7bahçe 😜 🎅
M
MicroEx ⭐ 19y

😆 😆 😆 😆 😆 yapma bunu abi

Şüphen mi var? bizim yok

Ps : buna emın olmak denır 😉

+1905 👍
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu sene hepiniz birşey öğreneceksiniz, DAUM kimdir DAUM ne yapmıştır DAUM ne yapabilir ☕
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Ya Manisaspor'a en az 3 fark bekliyordum 😢
E
El Verano ⭐ 18y
Ahahaaha,yazıklar olsun Manisa'ya..Yazıklar olsun hakeme.Birisi çıkıpta Fenerbahçe top oynadı diye,yazmasın.
M
MicroEx ⭐ 19y
bu sene hepiniz birşey öğreneceksiniz, DAUM kimdir DAUM ne yapmıştır DAUM ne yapabilir ☕

Aragones geldi bi şey yapamadı ama bu daum fenerı bı baska yapıyor yaw ☕
_
Her maçı yapacaksanız öyle yapın yoksa haksızlık oluyor. Yada en azından 4 büyüklerin maçlarını global yapıp tartışalım. Sadece Fenerbahçe'nin maçını tartışmak doğru değil. Site sizin olabilir ama üyeler olmadan modluk da adminlik de bir işe yaramaz. O yüzden üyeleri küçük görmemenizi ve iyi davranmanızı tavsiye ederim. Bu mesajıma da %90 artislik bir cevap gelecek zaten...
Ayrıca imzama da yazmıştım 1 aralar sildim sonra Old School olmak istediğimi belirtmiştim 4 yöneticiye pm attım cevap gelmedi. İmzama yazdım 3-4 ay imzada kaldı gene ilgilenen yok...

Diğer maçların global yapılmama sebebi sakın Fenerin tek büyük olmasıdır 😗
A
Aesify ⭐ 18y

Sitenin sahibi hangi takımı tutuyor acaba 😗 😗
P
Presence ⭐ 19y
Fenerın golü offsayt x)
Ne anladım bu maçtan !

ne adamsınız ya fenerin golü ofsayt diyen bir adama cevap bile yazmam ama... tertemiz 2 tane gol attık manisanınkide temiz bir goldü manisanın penaltısı verilmediyse bizimde verilmedi bu hakem alma davasınıda espiriye çeviren yaratıklara yazıklar olsunki bilmiolarmı türkiyede ismi hakem die geçip aslında neydüğü belirsiz insanlar olduklarını Espirisi bile hoş değil
M
Metamorph ⭐ 19y
FB farkı. 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: