\\\~~ FENERBAHÇE Fun Club ~~\\\
- Resim Silinmiş.
Resmi Logomuz : yayındadır.
Fahri Başkan : extraloob
Başkan : demokratik olması için bir başkan seçmenizi istiyorum site yönetim üyeleri katılamaz.
Yönetim Üyeleri : katılımcıları bu topic altında istiyorum.
Rank : FB Fun Club
Kurallar : FB Fun Club üyesi olmak için şartlar aşağıda listelenmiştir.
1-Sitemizde 1500 mesaj atmış olmak ve Aileden birisi olmak.
2-Fanatik Fenerbahçe taraftarı olmak.
3-FB hakkında bilgili olmak.
4-FB gündemini takip etmek görselleri videoları vb. bilgileri sıcak sıcak sitemize koymak.
5-Referansınız Grup Başkanı olmalı ve Grup Başkanı tarafından kabul edilmeniz gerekecek.
FB Fun Club Hakları :
Fenerbahçe bölümünde topic kilitleme hakkınız var ileriki zamanlarda topic editleme hakkınız sabit topic yapma anket açma haklarınız olacak açılış topic kilitleme 😉
Grup Başkanı Seçimi :
bir Aileleysek bu başkanı kendiniz seçeceksiniz biribirini yemeden güzelce başkanımız budur abi diyeceksiniz bende açılışı yapacağım başkana teslim edeceğim herşeyi her 3 ayda bir başkan değişimi yapılacaktır.
Saygılarımla,
- Resim Silinmiş.
\\\~~ FENERBAHÇE Fun Club ~~\\
· 225 Yanıt · 36K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen
225 Yanıt
cok sıradan bi logo olmus ; fenerbahce spor kulübü yazan yerleride biraaz renklendirirseniz hos olur gibi duruyor
varollll hacımmm ölümüne FB biz girebiliyoz mu bu clube hacım yani ps user , old school gibi bizde fb fun club oluyorsak ben olabilirmiyim aceba? gerçekten müthiş olur bea Shocked
Biz olabiliyormuyuz ??? ps userler
Hayırlı olsunda bide GS Fun Cool yapsanız ayrım olmasın Wink
Onuda ben yapıcam siz hiç merak emeyiniz.
Y
yankeeyankee123
⭐ 19y
Bende Katılabilirmiyim?bende fb liyim eğer benide alırsanız aranıza zaman geçiririm
HaksızLık..hih.İlerde TsFanClub da İstiyorum.. perde
Sikayet yok Very Happy bn katılayım FB fun Cluba.
imzaya eklıyorum simgeyi
imzaya eklıyorum simgeyi
Offf hacım seni seviom ben yaaaa.Liste uye muye hemne yaz beni lutfenn
B
Bordo_Bereli
⭐ 19y
Bende katılmak istiyorum
Saygılarımla
Saygılarımla
extra ben kral fenerliyimdir benı we benım gbileri mahrum brakma bu fun club tan **hep destek tam destek** headbang2ft9 extraokk bide ımzayı eklyım Very Happy:D
O
OneEyedJack
⭐ 19y
Bende koyu fenerliyimdir bende katılmak isterim
ben başkan olabilirim..tabi seçerseniz.. Cool Cool Cool
Kurulsun abi kurulsun..ezelim artık nedir bu ses çıkarma ses çıkarma nereye kadar eziyorlar bizi..bu sitede..ronin mesela.. Laughing Laughing Laughing ehehehe...sesinizi duyurn herkes bu logoyu imzana koyarak ses çıkartabilir..eheheheh Mr. Green
Kurulsun abi kurulsun..ezelim artık nedir bu ses çıkarma ses çıkarma nereye kadar eziyorlar bizi..bu sitede..ronin mesela.. Laughing Laughing Laughing ehehehe...sesinizi duyurn herkes bu logoyu imzana koyarak ses çıkartabilir..eheheheh Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !Hayırlı olsun kurulmuş sonunda Birde gs olsa..
fb li olmayanların topicleri kilitlenebilir mesela keyfiyen diil ama uygunsuz bişey olduunda süper olur bu rank cıkarsa benide yazarsan cok sevinirim extra ayrıca özel haklar da verilsin bide ayrıca bi isteğim var senden bu özel guild alanlarına hysteria nowayout flan eldorado içinde bi guild acılsın ve o ranktada özel haklar bulunsun isterim simdiden tesekkürler extraokk extraokk extraokk
fb li olmayanların topicleri kilitlenebilir mesela keyfiyen diil ama uygunsuz bişey olduunda süper olur bu rank cıkarsa benide yazarsan cok sevinirim extra ayrıca özel haklar da verilsin bide ayrıca bi isteğim var senden bu özel guild alanlarına hysteria nowayout flan eldorado içinde bi guild acılsın ve o ranktada özel haklar bulunsun isterim simdiden tesekkürler extraokk extraokk extraokk
ahahah o senin istediğin gibi olmuyor guıldinin getiriyorsun siteye 10-15 kişiyi üye yaptırıyorsun ve özel alanınız açılıyor... Cool
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! M
Mr. ProfessoR
⭐ 19y
Güzel site ayırımcılık yapılmıyor... kahvekeyfi
Antifebe-34
Antifebe-34
Güzel site ayırımcılık yapılmıyor... kahvekeyfi
Antifebe-34
ne demek istedin? Confused Confused Neutral
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! _
_HaNNiBaL_
⭐ 19y