Icerige atla
Extraloob

Fazlaca şükretmemiz gerek sahip olduklarımıza (13+)

· 31 Yanıt · 2.5K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
J
jumper ⭐ 19y
haha işe bak wicketle dusman olduk yok bu arada canım vahşet cekmiyo sadece sozde boleyim gerceye aktarmaya yuregim el vermez ama oyun guzelse oynarım
J
jumper ⭐ 19y
bu arada beni insan dusmanı olarak dusunmeyin yav ben dede insan sevgisi var hak etmedigi halde basına bişe gelenlere eline igne bile batmıs olsa acırım uzulurum korumam gerekse canım pahasınada korurum ama hakketmiş kendi kasınmıssada sadeca basına gelene uzulmem acımam yani gidip bide ben vurmam yanlıs anlayanlar oldu galba
Y
Y.e.ş.i.L OP ⭐ 18y
keşke o ablamın yerinde ben olsaydım aynen batu abinin dediği gibi ilk fotoğraftaki ifade gözümün önünden gitmiyor keşke onun yerinde ben olsaydım ablam yaşındaki birinin bu hale gelmesini istemem içim parçalandı ömrüm boyunca o göz yaşını unutamam ben bi insan ölünce insan üzülüyor çok kötü
ama bu halde o piskolojiyle yaşamak çok daha kötü

en büyük dileğim bundan sonra o ablanın ömrü boyunca mutlu olması 😞 :(

bir sucu olmadan bole duruma gelse cok acırım ama alkollu arac surmus yani sucuvar içimde zerre kadar acıma duygusu uzuntu duygusu uyanmadı bosuna demiyolar en merhametli allahtır die cezasını vereecek kişi ben olsaydım bole olmak için dua ederdi

Arkadaşım Arabayı Çarpan Adamın Biri Kız Deil Yani.
Alkollü Olanda Kız Deil Çarpan Adam Alkollüymüş.
J
jumper ⭐ 19y
keşke o ablamın yerinde ben olsaydım aynen batu abinin dediği gibi ilk fotoğraftaki ifade gözümün önünden gitmiyor keşke onun yerinde ben olsaydım ablam yaşındaki birinin bu hale gelmesini istemem içim parçalandı ömrüm boyunca o göz yaşını unutamam ben bi insan ölünce insan üzülüyor çok kötü
ama bu halde o piskolojiyle yaşamak çok daha kötü

en büyük dileğim bundan sonra o ablanın ömrü boyunca mutlu olması 😞 :(

bir sucu olmadan bole duruma gelse cok acırım ama alkollu arac surmus yani sucuvar içimde zerre kadar acıma duygusu uzuntu duygusu uyanmadı bosuna demiyolar en merhametli allahtır die cezasını vereecek kişi ben olsaydım bole olmak için dua ederdi

Arkadaşım Arabayı Çarpan Adamın Biri Kız Deil Yani.
Alkollü Olanda Kız Deil Çarpan Adam Alkollüymüş.

ozamn ben yanlıs okudum simdi içim kotu oldu işte 😞 😞 😞
J
jumper ⭐ 19y
hayır ama o simdi alkollu arac kullandıgı ve bi kşinin olumune sebeb oldugu için cok uzgun dio ama eger harbi alkolsuzse uzuldum
|
|O²| ⭐ 19y
Center BBcode ne zmm eklendi ya 😄
Y
Y.e.ş.i.L OP ⭐ 18y
hayır ama o simdi alkollu arac kullandıgı ve bi kşinin olumune sebeb oldugu için cok uzgun dio ama eger harbi alkolsuzse uzuldum

Öyle Yazmıyor Böyle Yazıyor..

şimdi 20 yaşında. 3 yıl önce alkollü araç kullandığı ve bir insanın hayatını mahvettiği için kendini asla affetmiyor!

Ve Bu Yazının Altın Çarpan Adamın Resmi Vardı..
S
sorale ⭐ 19y
Topic i sonuna kadar izleyemiyceksek komple silin o zaman bu ne şimdi yarım yamalak
J
jumper ⭐ 19y

Öyle Yazmıyor Böyle Yazıyor..

şimdi 20 yaşında. 3 yıl önce alkollü araç kullandığı ve bir insanın hayatını mahvettiği için kendini asla affetmiyor!

Ve Bu Yazının Altın Çarpan Adamın Resmi Vardı..

yapma beeeee 😞 😞 😞 😞 😞 😢 😢 😢
J
Jigsaw ⭐ 19y
Center BBcode ne zmm eklendi ya :D

Pohunu çıkarmayalım. Bu gibi topiclerde vs. kullanalım. 😜
T
TitusPullo ⭐ 19y
içim karardır beh 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: