A ADAPAZARI_54 OP ⭐ 18y 15 yil once #1 Bir Bu;Birde Bu;Şimdi Yaptım Taze Taze İmzalarınızda Kullanacaksınız Gibi Süper...;Yeni Bir Tane daha;Şimdilik Bunları yapabildim 😊 Hepinize İyi PSLer İyi Oyunlar 😊Yaptıkca Eklicem Konuyu Güncellicem... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
B BayPipo ⭐ 16y 15 yil once #2 paintten yapmışın genede helal olsun^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ADAPAZARI_54 OP ⭐ 18y 15 yil once #3 Teşekkür Ederim... 🤝 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #4 öncelikle başarılar yolun başındasın ama acil olarak ps ile çalışman lazım bu çalışmalar çok kötüler. render işi %1000 büyültüp ps'te çalışmaya bakar gerisi basit iş zati. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A ADAPAZARI_54 OP ⭐ 18y 15 yil once #5 Tamam Okan abi Bilgin İçin Teşekkür Ederim 😎 Benim Yatmam Gerek artık Bunları Yarın Gözlemlerim... ☕ iyi geceler 😴 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil