Suan kayle bana gore.Counteri yok counter oldugu cok failleri de cok ama. Aslinda bilen bir elde syndra veya ahridir midin krali ama diamonda kadar oyle adam pek gormedim midde 😊
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Favori mid heronuz
· 14 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
sen yine son zamanlar kayle ile dağıttın ortalığı galiba yine bir parlama görüyorum sende 😄
Katarina abla

o listede yasuo olmalı birçok karakterle başa çıktığı gibi kayle ilede baş ediyor
yaklaşık 1 aydır lb, kendi elomda hiç lane kaybetmedim sürekli roam yapıp takımın kasmasına yardımcı oldum elimden geldiğince
Kha
Special thx to FlexiKata
sen yine son zamanlar kayle ile dağıttın ortalığı galiba yine bir parlama görüyorum sende :D
parlama derken kayle oynadığımdan beri ezilmedim de gold olunca şu silver noobları azaldı daha kaliteli maçlar oynuyorm silvera nazaran(yine de ağır nooblar geliyor arada) plat falan geliyor dikkat ediyorum arada plat 1 2 falan midde zorlayan olmadı daha bir gragas zorluyor biraz onu da ultisini dodgelamayı başarıyorum artık.
o listede yasuo olmalı birçok karakterle başa çıktığı gibi kayle ilede baş ediyor
lane i kaybettiğim farmda geri kaldığım bir yasuo görmedim şuana kadar 😜 İdialıyım diyorsan yapalım bro 😈
Çok iyi bir playerım demiyorum, nerde ne yapılması konusunda bazı eksiklerim var ama iyi bir lanerım diyebilirim solo ve midde yüzde 99 alıyorum lane i beni alan da maç skoruna bakıyorum 14 2 20 3 falan aşırı bir skoru oluyor.
Kata
Katarina en rahat counterlanacak bir hero. Çok az heroya karşı iyi cc oldumu tf de de ultisi bozuldumu çok katkılı bir hero değil bana göre. Ama çok zevkli bir hero orası doğru tabi kata oynayan noobdur demiyorum arkadaşım diamond 2 ye sadece kata ve orianna ile geldi.
LeBlanc abi mide bu kadar hakim başka hero tanımam oyun oynatmaz karşı takıma şerefsizim

Slim Shady
⭐ 14y
Orianna zed
Lb orianna ve zed her rakibe karşı farm yapabilen oynayabilen herolar bana göre ama oynatmaz kısmına tam katılmıyorum.
Slim Shady
⭐ 14y
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Orianna ve zed i oynatmaz demek için yazmadım ya 😊 Benim favorilerim onlar.
Lb orianna ve zed her rakibe karşı farm yapabilen oynayabilen herolar bana göre ama oynatmaz kısmına tam katılmıyorum.
ZED.
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yok sen yanlış anladın. Left Behind lb karşısındakini oynatmaz demiş ben ona dedim.
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildiLb orianna ve zed her rakibe karşı farm yapabilen oynayabilen herolar bana göre ama oynatmaz kısmına tam katılmıyorum.
Yok sen yanlış anladın. Left Behind lb karşısındakini oynatmaz demiş ben ona dedim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap