Nina Ricci OP ⭐ 17y 16 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
I Intensify ⭐ 18y 16 yil once #2 😁 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 16 yil once #3 xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 16 yil once #4 😜 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MaximMrvica ⭐ 18y 16 yil once #5 bu bişey değil ben "Oral Bilmemne" diye dişçi görmüştüm 😄 Çocugun adı konuluğu anda belliymiş ne olacağı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SkyFallOnline ⭐ 18y 16 yil once #6 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U ultron77 ⭐ 18y 16 yil once #7 bu birsey değil bizim okulda sınıfımdaki kzın soyadı dire KÖR 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leader ⭐ 19y 16 yil once #8 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaSoryong ⭐ 18y 16 yil once #9 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FataLi ⭐ 16y 16 yil once #10 Bizim Türklerin En Doğal Hali Bu :D:P TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 16 yil once #11 arkadaşlar Benim de soyadım Köroğlu 😊 hem valla hem billa ne yani.belki o fatma benim hemşerim TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R recon ⭐ 18y 16 yil once #12 Yaw kadın işte ailesinin ihtiyacı üstüne doktor olmus demi ben bu dk biliyorum bursada demi 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LadySunBurN_ ⭐ 18y 16 yil once #13 😁 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil