Icerige atla
Extraloob

Fatih'e nasıl giderim?

· 23 Yanıt · 88K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Fanta Gençlik Festivali bu sene İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü'nde gerçekleşecek. Avcılar tarafında ikametkah etmekteyim. İstanbulun heryerini metrobüs, metro vs ile dolaşmışımdır. Fakat daha önce Fatih'e hiç gitmedim. (en azından toplu taşıma ile).

Şimdi metrobüs ile en fazla ayvansaray taraflarına felan giderim sanırım, fakat gerisinde toplu taşıma vs nasıl gideceğim hiç bilmiyorum. Aşağıya kampüsün haritasını koydum, yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer. Teşekkürler şimdiden. ❤️

http://www.tubiba.com/bilgi-universites ... l-kampusu/
Special thx to Flexi
23 Yanıt
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Adamsın özgür 🤘 😘
Special thx to Flexi
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Herşeyinde kolayını çıkarmışlar beee , kaybolmak güzeldir 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Vay anasını. Ben de metrobüsle edirnekapıya ordan tramvayla diye birsürü şey anlatacaktım...
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Vay anasını. Ben de metrobüsle edirnekapıya ordan tramvayla diye birsürü şey anlatacaktım...

Açıkcası benim de kafamda öyle birşeyler oluşmuştu. Sen yine de bildiğin gibi anlat hacım dinliyorum. En kısa, en trafiksiz nasıl giderim?
Special thx to Flexi
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi

Açıkcası benim de kafamda öyle birşeyler oluşmuştu. Sen yine de bildiğin gibi anlat hacım dinliyorum. En kısa, en trafiksiz nasıl giderim?

Hacim gidecegin mekan neresi bilmiyorum ama ben sana 'Fatih' i anlatayim direk, avcilardan metrobuse binip edirnekapida iniyorsun. 34'e yani, ordan entegre bir sekilde tramvaya gecip gidecegin yere en yakin durakta inebilirsin. Ben floryadan fatih findikzadede oturan arkadasin evine boyle gidiyorun.
M
Tramvayla birlikte Fındıkzade durağında inersen 5 dakika yokuş indikten sonra Fatih'tesin. -Fındıkzade'de oturuyorum-
A
Kayseri'nin gözünü seveyim ya 😄
Kalkandelen
Teknoloji ile artık tuvalet yolunu bile gösterecekler 😄
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
İstanbul'da bir ilçeden başka bir ilçeye geçmek bu kadar karışık mı ya ? 😜
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Burası istanbul 😄
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Taksim AKM (Atatürk Kültür Merkezi) önünden santralistanbul'a ve santralistanbul'dan Taksim AKM'ye Pazar günleri ve resmi tatil günleri hariç her gün yarım saatte bir ücretsiz servis bulunmaktadır.

Ahahahaha şansa bak makara: makara:
Special thx to Flexi
T
TanerUNER ⭐ 19y
şebo ve meto için festivale gitmek 50 vesait olsa bile acımam ama festival günü mesai çıktı başıma 😞 (5 dakika uzaklıktaydı festaval alanı) benim içinde dinle
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bu mesaj TanerUNER rumuzlu uyeden alinti yapildi
şebo ve meto için festivale gitmek 50 vesait olsa bile acımam ama festival günü mesai çıktı başıma 😞 (5 dakika uzaklıktaydı festaval alanı) benim içinde dinle

Festival ertelendi hacım, yeni tarihini açıklamadılar henüz. Hadi yine iyisin. 🙄
Special thx to Flexi
T
TanerUNER ⭐ 19y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj TanerUNER rumuzlu uyeden alinti yapildi

Festival ertelendi hacım, yeni tarihini açıklamadılar henüz. Hadi yine iyisin. 🙄

bursada çoktan gerçekleşti hacım :!!&%&!
Temet Nosce
Mumkun olursa ben de gelecegim konsere.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
B
Belarj ⭐ 17y
Hocam en kestirmesi Metrobüsle Edirnekapıda inip surlara yakın bi duraktan beşiktaş yada taksim otobüslerinden birine binmek fatihi bi ucundan girip diğer ucundan çıkıyo o otobüsler 😊

Bknz: Edirnekapı - Karagümrük - Yavuzselim - Fatih - İtfaiye - Unkapanı - 😊
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Bu mesaj Belarj rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hocam en kestirmesi Metrobüsle Edirnekapıda inip surlara yakın bi duraktan beşiktaş yada taksim otobüslerinden birine binmek fatihi bi ucundan girip diğer ucundan çıkıyo o otobüsler 😊

Bknz: Edirnekapı - Karagümrük - Yavuzselim - Fatih - İtfaiye - Unkapanı - :)

Eyvallah hacım çok sağ olasın ❤️
Special thx to Flexi
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
ben o kadar yazdım adam sağol deyip kalp koymadı ben afk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: