98 dünyakupasını FRANSA milli takımının kanzandığını gören Fatih Terim hemen ilk uçakla fransaya fransanın hocasından taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanın hocasına
-ya hocam sız nasıl şampiyon oldunuz özel bir yöntem mi kullanıyosunuz" der. Bunun üzerine fransa milli takımını hocası
-Yo hayır.Ben sadece futbolcularıma zeka testi uyguluyorum.Bakın" der ve Fransa milli takımında forma giyen Zidane ı yanına çağırır ve şöyle der
-Zidane senin ananın babanın çocuğu ama kardeşin değil, kim bu?" der.
-Zidane da :Benim, hocam"der.
Fatih Terim de aynı şeyi kendi futbolcularında uygalaya karar verir ve Istanbula geri dönüp Hakan Şükürü yanına çağırır ve
-Hakan senin ananın babanın oğlu ama kardeşin değil,kim bu?" der, Hakan da
-Hihi bi dakka hocam gidip bi Hagi ye sorayım hihi" der. Hagi ye gidip
-Hagi senin ananın babanın oğlu ama kardeşin deil,Kim bu?" der Hagi de
-benim tabiki" der. Bunun üzerine Hakan şükür Fatih hocaya döner ve "Hagiymiş hocam" der..
Fatih terimde:Saçmalama oglum ne hagi si.. Zidane" der.. 😁 😁
Fatih Hoca Ve Fıkra :)
· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
C
C_Vitamine
⭐ 17y
bişi anlamadım xD 😆
makara: makara:
X
Xpr3ssMusic
⭐ 19y
ahahahahah 😄
kekekekekekeke 😊

süper makara: makara: makara:
S
sremuyageldim
⭐ 17y
puaahhah ama saçmalıkda şu hagi milli takımda ne gezer ama komikl 😄
puaahhah ama saçmalıkda şu hagi milli takımda ne gezer ama komikl :D
Aynen burası kafama takılan nokta ama mantık olarak çok güzel bir fıkra makara: makara: makara:
EXL | SRO | İŞKOLİK
C
C_Vitamine
⭐ 17y
puaahhah ama saçmalıkda şu hagi milli takımda ne gezer ama komikl :D
Aynen burası kafama takılan nokta ama mantık olarak çok güzel bir fıkra makara: makara: makara:
ben hala anlamadım 😆
Güzel ama Dünya Kupası'nı Fransa kazanıyor. Türkiye milli takımında Hagi var. 😆
98 dünyakupasını FRANSA milli takımının kanzandığını gören Fatih Terim hemen ilk uçakla fransaya fransanın hocasından taktik almaya gider.Fatih hoca,fransanın hocasına
-ya hocam sız nasıl şampiyon oldunuz özel bir yöntem mi kullanıyosunuz" der. Bunun üzerine fransa milli takımını hocası
-Yo hayır.Ben sadece futbolcularıma zeka testi uyguluyorum.Bakın" der ve Fransa milli takımında forma giyen Zidane ı yanına çağırır ve şöyle der
-Zidane senin ananın babanın çocuğu ama kardeşin değil, kim bu?" der.
-Zidane da :Benim, hocam"der.
Fatih Terim de aynı şeyi kendi futbolcularında uygalaya karar verir ve Istanbula geri dönüp Hakan Şükürü yanına çağırır ve
-Hakan senin ananın babanın oğlu ama kardeşin değil,kim bu?" der, Hakan da
-Hihi bi dakka hocam gidip bi Hagi ye sorayım hihi" der. Hagi ye gidip
-Hagi senin ananın babanın oğlu ama kardeşin deil,Kim bu?" der Hagi de
-benim tabiki" der. Bunun üzerine Hakan şükür Fatih hocaya döner ve "Hagiymiş hocam" der..
Fatih terimde:Saçmalama oglum ne hagi si.. Zidane" der.. 😁 😁
Harbi güzel fıkra xD
çok güsel olmuş
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap