Icerige atla
Extraloob

Fanta Gençlik Festivali HK.

· 20 Yanıt · 1.1K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar Fanta Gençlik Festivali Biletlerini herkez para ile satıyor merak ettim bunlar bu kadar bileti nerden buluyor 😄 Kapak toplamaya başlasan nereye kadar 😄 Birisi bana açıklayabilirmi bu konuyu ? 😁 😁 😢
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
20 Yanıt
R
RoqA ⭐ 17y
bug bulmuşlardır ?
T
Tubifex ⭐ 17y
geçen yıl bende kapak biriktirerek gitmiştim arkadaşımla. ama o kadar kalabalıktıki.. araban yoksa hiç gitmemeni tavsiye ederim 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
bug bulmuşlardır ?

Götürün Bunu Burdan 😞 😢 😁 😁
geçen yıl bende kapak biriktirerek gitmiştim arkadaşımla. ama o kadar kalabalıktıki.. araban yoksa hiç gitmemeni tavsiye ederim :D

O Kadar kolayı nasıl içicem 😄 daral:
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Sen kolayi al ben icerim 🕵️
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Sen kolayi al ben icerim 🕵️

Özelden yazıcam bunun cevabını sana cicioe2
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Koli koli fanta alıyorlardır hacım toptan fiyatına perakende satış 😜
S
Statuss ⭐ 18y
Merhaba arkadaşlar Fanta Gençlik Festivali Biletlerini herkez para ile satıyor merak ettim bunlar bu kadar bileti nerden buluyor 😄 Kapak toplamaya başlasan nereye kadar 😄 Birisi bana açıklayabilirmi bu konuyu ? 😁 😁 😢

kapak biriktirerek aldıklarına inanma sakın kardeşim karaborsacı onlar 😊 ... bilet satış noktalarına saten fazlasıyla bilet geliyor sınırlı değil yani ve oralarda tanıdıkları olan alıyor satıyor işte 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Koli koli fanta alıyorlardır hacım toptan fiyatına perakende satış :P

Sendemi 😞 daral: 😁 😁

kapak biriktirerek aldıklarına inanma sakın kardeşim karaborsacı onlar 😊 ... bilet satış noktalarına saten fazlasıyla bilet geliyor sınırlı değil yani ve oralarda tanıdıkları olan alıyor satıyor işte :D

Bizde bi eleman ayarlıyalım o zaman 😁 cool2: makara:
T
Tubifex ⭐ 17y
bug bulmuşlardır ?

Götürün Bunu Burdan 😞 😢 😁 😁
geçen yıl bende kapak biriktirerek gitmiştim arkadaşımla. ama o kadar kalabalıktıki.. araban yoksa hiç gitmemeni tavsiye ederim :D

O Kadar kolayı nasıl içicem 😄 daral:

ewde 1 hafta boyunca sürekli fanta içtik. düşün 1 yıldırda ağzımıza sürmedik fantayı bir daha 😄
Temet Nosce
Geçen yıl 15 tane bilet vardı arkadaşımda, çöpe atmıştı kullanmadıkları için. 😁
.NET
.NET ⭐ 19y
Bana ücretsiz geliyor [horny21
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Geçen yıl 15 tane bilet vardı arkadaşımda, çöpe atmıştı kullanmadıkları için. 😁

Yorum Yok 😞 makara: 😁
Bana ücretsiz geliyor [horny21

Hediyemi ? 😁 😁
.NET
.NET ⭐ 19y
Hediye degil davet olaraktan 😄
[F New]Solo Gitarist
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Hediye degil davet olaraktan :D

Düşündürücü 🤔 😁 😁
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Adam en sanatsever üye tabi davet göndercekler 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Adam en sanatsever üye tabi davet göndercekler :D

Adam King cool2: 😁
T
TanerUNER ⭐ 19y
Markette çalışan bir arkadaşın oluyor ve kalan biletleri arkadaşından istiyorsun 😊 sonra karaborsa
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Guzel bir konuya deginmissin bro, ben de gidicem Fanta GF'ne ama nasil bilet edinecegimi bilmiyorum. Gecen sene kuzenim gitti bilet bile sormadan sokmuslar iceriye.Kac tane kapak biriktirmek gerek acep?
Special thx to Flexi
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Guzel bir konuya deginmissin bro, ben de gidicem Fanta GF'ne ama nasil bilet edinecegimi bilmiyorum. Gecen sene kuzenim gitti bilet bile sormadan sokmuslar iceriye.Kac tane kapak biriktirmek gerek acep?

3Kutu Kola 9 Puan . 1Puanıda bulursun herhalde 😄 😁 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: