Icerige atla
Extraloob

Fanous Nedir?

· 12 Yanıt · 2.0K görüntüleme
S
Stres OP ⭐ 18y
- Second Part of Ali Baba and the Forty Thieves Event, Fanous, would be applied
So-Ok Faounus diye bişey verdi str 5 int 5 veriyor 1 saat sürüyor espiris nedir anlamadim ama olayi
Konu hakkında geniş bilgisi olan arkadaslar paylasirsa sevinirim 🙏
12 Yanıt
B
Buura ⭐ 19y
Teselli 😊
D
durmushksk ⭐ 17y
ya bu fanous açıp kapatıyorsunuz gine fanousa tıklayınca gine aynı şeyi veriyor ve ali baba seallar yok nedeni nedir acabaxD
G
garip_avci ⭐ 18y
240 tane alibaba seal topladım 1 tane founus str 5 int 5 verdi :S
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
ben 2 tane ali baba seal toplamıştı bana da fanous verdiler
'
'Saw IV ⭐ 17y
Bildigin Fanus işte 😊 top gibi tuvarlak 5 str 5 int veriyor.
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
bu fanous u kullanıomuşuz sonra ona tıklayınca yine veriomuş bize beleş yani:D
C
Crisis ⭐ 19y
o fanus size ali baba seallerin karsılıgında verilmedi.ali babadan sun-som-sos kazananlar so-okdaki collect sealse tıklayıp alabilirler (tabi kazandıysanız).bu fanus olayıda söyle bisey.so-okdan alıyosunuz bedavaya 1 saat boyunca +5 int +5 str veriyor,bittiginde gel gene al diyor.Ama yok ben senle oynıcam derseniz alın fanusu basın-kapatın tekrar alın basın-kapatın tekrar alın 😜 1 den fazla fanus alamazsınız ve kullanımdayken yada inventorynizdeyken 2. bir fanusu alamazsınız 🤝
C
CaRPe DieM ⭐ 17y
aslında güzel işmiş keşke alınsa
G
garip_avci ⭐ 18y
o fanus size ali baba seallerin karsılıgında verilmedi.ali babadan sun-som-sos kazananlar so-okdaki collect sealse tıklayıp alabilirler (tabi kazandıysanız).bu fanus olayıda söyle bisey.so-okdan alıyosunuz bedavaya 1 saat boyunca +5 int +5 str veriyor,bittiginde gel gene al diyor.Ama yok ben senle oynıcam derseniz alın fanusu basın-kapatın tekrar alın basın-kapatın tekrar alın 😜 1 den fazla fanus alamazsınız ve kullanımdayken yada inventorynizdeyken 2. bir fanusu alamazsınız 🤝

peki faonus un verdiği tek şey 1 saatlik str int 5 mi?
_
_GastLy_ ⭐ 17y
evt
L
Lewen ⭐ 18y
HeHe ben 500 satane seal biriktirdim 10 dg som staf verdi :)sizde biriktirin sizinde olsun 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: