Geçen gün aldığım bir özel mesaj üzerine bu konuyu açayım dedim. Hiç uzatmadan şunu söylüyorum. TEK bir msn adresim vardır. O da "[email protected]" . Eğer ola ki başka msn'den sizlere yazıcak olursam güvenlik sebebiyle siteden özel mesaj ile teyyit etmemi isteyin.
Malum Adres Budur: [email protected]
- Resim Silinmiş.
Ayrıca bir not daha aktarayım sizlere. Extraloob.com Yönetimi asla ve asla msn adresi üzerinden al-sat ve takas yapmaz. Lütfen dolandırıcılara karşı dikkatli olun
Saygılar,
Site Manager Titus Pullo
Fake Titus Pullo kol geziyor! Aman dikkat ^^
· 14 Yanıt · 3.6K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Acaba benimde varmıdır taklitlerim 😁
Acaba benimde varmıdır taklitlerim 😁
😜
bu çok sık başımıza geliyor herkesin bu konuda birbirini bilgilendirmesi gerekli daha dikkat bir potansiyele sahip olmalıyız, extraloob.com yönetimi asla msn adresi kullanmazlar işlemleri hep site üzerinden gerçekleştirirler.
aynene başıma geldi cumartesi günü çarı alıcaktı iyki sordum forumdan yoksa çar gidiyodu adamın msn nicki yaş 47 iş bitmedi 47 yaşının 47 sinide beyinin oluşumuyla geçirmiş ama hiç bir ilerleme yok erişemediğii kalitedeki insanların adını kullannnnnnan sahtekara lütfen dikkat
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
bu çok sık başımıza geliyor herkesin bu konuda birbirini bilgilendirmesi gerekli daha dikkat bir potansiyele sahip olmalıyız, extraloob.com yönetimi asla msn adresi kullanmazlar işlemleri hep site üzerinden gerçekleştirirler.
Varan 2:
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Ben şerefsizi msne ekledim, Char takas edeceğim dedim, Titus Pulloyum Tatilden dolayı giremiyorum dedi :?
Bir güzel... (neyse)
Lütfen dikkat..
Bir güzel... (neyse)
Lütfen dikkat..
Keşke Benımde Taklıtlerım Olsa 😜
J
Journalist
⭐ 19y
Ben şerefsizi msne ekledim, Char takas edeceğim dedim, Titus Pulloyum Tatilden dolayı giremiyorum dedi :?
Bir güzel... (neyse)
Lütfen dikkat..
oh iyi etmişsin keşke benide davet etseydin konuşmaya bende söverdim 😆
Bu fakeler iyice çoğaldı.Aman gözünüzü seveyim sakın inanmayın böyle kişilere.Unutmayın extraloob.com yönetimi msn üzerinden iletişime geçmez!!!
birinemi sinirlendiniz?küfür bilen yetiskin elemanamı ihtiyacınız var?basınızmı sıkıstı? exl den ÖM atın msn vereyim ekleyin! karsı tarafı doyurayım 😁 😁
Varan 2:
- Resim Silinmiş.
Evet bu pm i ben attım teşekkür ederim hacım. 😘
Keşke Benımde Taklıtlerım Olsa :P
Herkezin oLabilir ama senin asLa 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap