Forumda satış İlanı verdim Forumdan bi Kişi almak istediğini söyledi ve msn adresimi ekledi satış için fiyat anlaşıldı fakat güven konusu sağlanamadı extraloob sales team ı söyledi tamam dedim ilk önce мajєSтic adlı Global Mod İle Takas yapmak İstediğini Söyledi Daha sonra Grapich Designe ile . kabul ettim ve msn'de coklu konuşmaya bi kişi geldi ve konuşmalar.
kimliklerini Tespit etmek için biraz konuştumaya calıştım .
Sales Team Üyesi oldunu Söyleyen Kişinin Mail Adresi : mailto:[email protected]
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Fake Sales Team : Yoneticiler Bakın Lütfen :
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
- Resim Silinmiş.
Yavaş yahu daha dün degiştirdim nickimi bu yılın en meşhur globali seçilmem lazım. 😈 😁 Bu ne boyle yahu sokağa çıkamıyorum. 😁 😁
Hmm Bu dahada Entresan Geldi . Dün Değiştirdin? Ozaman Bu Kişiler Seni Cok İyi tanıyo Yada Takip Ediyor 😊 Çevrene Bir bak 😊
awwww bu kadar da olmamaz lakin olay basit sales team bizden birisi ve biz msn den konuşmuyoruz site üzerinden işlerimizi hallediyoruz bu kadar basit.
hadi onu da geçtim hesap bilgilerimize bakarsan paranın yatacağı kişi benim :?!
awwww bu kadar da olmamaz lakin olay basit sales team bizden birisi ve biz msn den konuşmuyoruz site üzerinden işlerimizi hallediyoruz bu kadar basit.
Evet Olay Acık Charı Kafesleyeceklerdi ama yutmadım . Foruma taşıyayım dedim Kimse düşmesin böyle bir duruma .
lakin bu olayı bildirmen çok iyi oldu herkesin tedbirli olması dileğiyle 😉
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Evet bayabir kişinin başı yanabilirdi bildirmen iyi oldu. ?!!!!!!!
Allah'tan Bana Denk Gelmedi Ama Bundan Sonra Daha Dikkatli Oluruz Saol 😉
Bildirmekle büyük sevaba girdin.Başkalarının canını yanmaktan kurtardın. 😉 ?!!!!!!!
Hepsinin kafalarını anüslerine yerleştiresim var..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap