Arkadaşlar facebook hesabı olanlar girip videoyu şikayet etsin
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1034625719460&ref=nf#/video/video.php?v=1034625719460&ref=nf
Arkadaşım yolladı şikayet et diye,dinledim ve ağlıyorum..Konu altında tartışma küfür olmasın sadece içinden gelenler girip şikayet etsin.
Facebook / Kürtlerin yaptığı video.
· 12 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
O
Optimus Prime
⭐ 18y
ettim bile
Bende ettim..
bende ettim.
işte bunlar kaybolmaya mahkumdur neden mi çünkü ülkeleri yoktur, çünkü bayrakları yoktur, çünkü dilleri nedir bilmez pkk vatansızdır, pkk Allahsızdır, pkk vicdansızdır, pkk siyonisttr, pkk solcuğuğu ve kürt kardeşlermmzn en büyük belasıdır Kürk kardeşlerimiz si bunların oyunlarına gelmeyn sizler biz bizler siz hepmiz hermillet kardeştir Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye Yaşasın Mustafa Kemal Atatürk Yaşasın...
Bende ettim..
Ben şikayetimi belirttim.
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
hmm iki tane kürt cıkmıs kürdistan diyor 😄 . M.K ATATÜRK zamanında söylemişdi . Ve o bukadar ilerigörüşlü biriydi arkadaşlar. Kürtlerin azınlıkda bırakılması gereğini belirtmişdi . Ama unutulmasın Burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ Atatürk ün kurduğu devlet burası ve ben ve benim gibiler oldukça hiç bi zaman zarar gelmiycek . Ve ben fazla milliyetçi olduğum için şu sözü söylerim .Kürtler ve Köpekler ile işim olmaz .
Video kaldırılmıştır.^^
Kürdistan olamayacak olamaz
Türkiyede Bir tane türk kalana kdr hiç bir yeri işgal edemez ve alamzlar
Türkiyede Bir tane türk kalana kdr hiç bir yeri işgal edemez ve alamzlar
Video kaldırılmıştır.^^
Bu video Facebook'tan kaldırıldı ya da gizlilik ayarları gereğince görüntülenemiyor.
Bu kadar kişinin şikayeti sonuçsuz kalmamış 😜
Bu kadar kişinin şikayeti sonuçsuz kalmamış 😜
[F New]Solo Gitarist
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap