Icerige atla
Extraloob

Facebook ile ilgili bir soru

· 9 Yanıt · 844 görüntüleme
M
MaPaP4 OP ⭐ 19y
Başlıktada görmuş oldugunuz gibi bi soru sorucam gecenlerde spam olarak beni şikayet etmişler daha sonra beni Hesâp onay diye bir kişi ekledi bügünde bana msj atmıs

Aşada verilmiş olan linke tıkladımda ise beni bu siteye yönlendiriyo http://www.facebook-com-tr.tk/

tr.tk olması bni şüpelendirdi cünku şifre ve mail girin diyo aslını bilen var mı
9 Yanıt
C
Cataclysm ⭐ 17y
Ne olduğunu tam anlayamadım ama iyi birşey olmadığı kesin gibi duruyor.Facebook senden böyle birşey istese direk sana hesabını açtıgında çıkar öyle kişi ekleme falan mesaj gönderme gibi şeyler yapmaz.Sen aldırma buna sil gitsin.
J
Judas ⭐ 19y
fake olabilir herhangi bir işlem yapma hesabın hacklenebilir
M
MaPaP4 OP ⭐ 19y
Çakal mı desem çakallar mı desem bu msj attıktan sonra beni engelliyo heralde msjda atamıyorum biraz daha inandırıcı geliyor ama yönlendirdigi siteye bakınca uyandım Sizlerinde dikkat etmesini tavsiye ederim
M
MaPaP4 OP ⭐ 19y
Ne olduğunu tam anlayamadım ama iyi birşey olmadığı kesin gibi duruyor.Facebook senden böyle birşey istese direk sana hesabını açtıgında çıkar öyle kişi ekleme falan mesaj gönderme gibi şeyler yapmaz.Sen aldırma buna sil gitsin.

Sayfamda spam olarak rahatsiz edici gibi şeyler cıktı ama sanıyorum ki bu çakallar şikayet etti ve bu msji gönderdi
C
Cataclysm ⭐ 17y
Olabilir sen dediğim gibi yap aldırma sil gitsin. 😎
H
hanry006 ⭐ 16y
Fake.Sakın giriş yapma
CuNDeRs
CuNDeRs ⭐ 19y
wow bebelere bak fır dönüyolar facede hesap çalabilmek için:D:D
bluesman
bluesman ⭐ 17y
Bunlarla iletişime geçme Facebook asla Hesâp adlı bir nickle sana mesaj atmaz.Facebooktaki tüm bağlantıların doğrudan maile gider.Bunlar reklam amaçlı kurulan hesaplar.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: