https://www.facebook.com/eyup.yigit.393
Arkadaşlar lütfen şikayet edin arkadaşımın seviglisinin resmini çalmış konuştuk ama kaldırmıyo 2 dakikanızı almaz lütfen şikayet ederseniz sevinirim.Arkadaşalr çok önemli lütfen alay etmeyin facede herkese küfür ediyor resim yüzündende herkes okişiyi saniyor yardımlarınızı bekliyorum.
Facebook Çalıntı Resim
· 16 Yanıt · 4.5K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
sweetCHIEF
⭐ 17y
icerige erisilemiyor dedi
Bende giriyor sorun senden kaynaklı heralde. 😞
arkadaşının sevgilisinden bize ne?

Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tebrikler. Çok güzel bi yorum. dünyanın en iyisi.
Tebrikler. Çok güzel bi yorum. dünyanın en iyisi.
Adam yardım istemiş terbiyesizliğe gerek yok saygısızlığını her yerde belli etme.
Adam yardım istemiş terbiyesizliğe gerek yok saygısızlığını her yerde belli etme.
sweetCHIEF
⭐ 17y
bir dostumun hesabindan sikayet ettim 🍺
S
Spiritualized
⭐ 17y
Arkadaşına söyle şikayet etsin seni taklit ettiğini söylesin facebook anca öyle ilgilenir.
Bu mesaj lnTerpoL rumuzlu uyeden alinti yapildi
ya hocu tanımadığım birini durduk yere neden şikayet edeyim? belki yalan söylüyor aralarında bi husumet var böyle bişey uydurdu şikayet etmemizi istiyor.
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildiarkadaşının sevgilisinden bize ne?
ya hocu tanımadığım birini durduk yere neden şikayet edeyim? belki yalan söylüyor aralarında bi husumet var böyle bişey uydurdu şikayet etmemizi istiyor.

sweetCHIEF
⭐ 17y
buda bizi su sonuca goturuyor ''kimseye guvenemeyecek miyiz'' eger ki baska bir is icin bunu bahane edip kullaniyorsa Allahin takdirine birakmak gerek.yine de sert tavir yerine bu yorumu ilk olarak yapman daha hos olurdu:)
Bu mesaj lnTerpoL rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildiarkadaşının sevgilisinden bize ne?
buda bizi su sonuca goturuyor ''kimseye guvenemeyecek miyiz'' eger ki baska bir is icin bunu bahane edip kullaniyorsa Allahin takdirine birakmak gerek.yine de sert tavir yerine bu yorumu ilk olarak yapman daha hos olurdu:)
Facebook sanki ipliyor deli gibi virüs,spam vs şeyler dolu milleti engelleyemiyoruz bile 2-3 kişinin şikayetlerine kulak asıp hareket etmezler en berbat sosyal medya üyesi.
Arkadaşlar siz nasıl düşünürsünüz bilemicem ama şikayet edenlerin elleri dert görmesin şikayetler sonucunda resmi kaldırmış hiç bir fotoğrafda yok gerçekden hepinize çok teşekkür ediyorum allah razı olsun.
S
Spiritualized
⭐ 17y
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
ipliyor kardeşim ipliyor , kendisini taklit ettiğini söylesin bir arkadaşı şikayet ederek facebook anında işleme alıyor. 2-3 saat içerisinde taklit olup olmadığını söylüyor. Etmediği kanısına varsa bile sonuçtan memnun değilim deseniz bile tekrar ayrıntılı bakıyor muhtemelen kapatıyor.
Facebook sanki ipliyor deli gibi virüs,spam vs şeyler dolu milleti engelleyemiyoruz bile 2-3 kişinin şikayetlerine kulak asıp hareket etmezler en berbat sosyal medya üyesi.
ipliyor kardeşim ipliyor , kendisini taklit ettiğini söylesin bir arkadaşı şikayet ederek facebook anında işleme alıyor. 2-3 saat içerisinde taklit olup olmadığını söylüyor. Etmediği kanısına varsa bile sonuçtan memnun değilim deseniz bile tekrar ayrıntılı bakıyor muhtemelen kapatıyor.
O konuda öyle olabilir bende bir süre önce saçma sapan insanları beğeniyor takip ediyor vs spam'dan dolayı şikayet ediyorum bi sonuç çıkmıyor hatta en azından kişiyi engelle dediğimde bile hata verip engellemiyordu.
banane*
banane*
Benim yurtdışındaki kız arkadaşımın resimlerini çalmışlardı ve fake hesap açmıştı birisi.
Aynısı benimde başıma geldi. Şikayet ettim. Umarım gereği yapılır.
Aynısı benimde başıma geldi. Şikayet ettim. Umarım gereği yapılır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap